توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

ادویه گرام ماسالا مخصوص هند

اصولا گرام ماسالا در زبان هندی به معنی ادویه مخلوط تند است، ترکیبات گوناگونی از ادویه‌های مختلف وجود دارد و همه‌ی آن‌ها ماسالا نامیده میشود (ماسالا یعنی ادویه جات و گرام یعنی تند).

اصولا گرام ماسالا در زبان هندی به معنی ادویه مخلوط تند است، ترکیبات گوناگونی از ادویه‌های مختلف وجود دارد و همه‌ی آن‌ها ماسالا نامیده میشود (ماسالا یعنی ادویه جات و گرام یعنی تند).

مواد لازم برای ادویه گرام ماسالا (نوعی ادویه مخصوص اصیل هندی):
جوز هندی ۲ عدد
اَنیسون یا بادیان ۳ عدد
فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری
زیره سبز ۴ قاشق چایخوری
زردچوبه ۳ قاشق چایخوری
هل ۳ قاشق چایخوری
فلفل قرمز یا پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
رازیانه ۲ قاشق چایخوری
برگ بو ۵ عدد
میخک ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۳ قاشق چایخوری
زیره سیاه ۲ قاشق چایخوری
گل سرخ ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز ۳ قاشق چایخوری

ترکیب ادویه بستگی به تمایل اشخاص و استفاده از مقدار و نوع ادویه دارد، بعنوان مثال اگر از فلفل قرمز و پاپریکا در این ادویه بیشتر استفاده شود رنگ ادویه به قرمزی می‌زند و اگر از زردچوبه بیشتری استفاده شود رنگ ادویه به زردی می‌زند و …

در هند هر غذا دارای ماسالای مخصوص به خود است؛ گرام ماسالا یکی از معروف‌ترین ادویه هاست و در اغلب غذا‌ها مصرف می‌شود و می‌توانید آنرا در بعضی فروشگاه‌ها به صورت آماده پیدا کنید.

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا:
برای آماده سازی گرام ماسالا باید تمام ادویه‌ها را درون میکسر بریزید تا پودری یک دست شود سپس با هم مخلوط کنید و درون شیشه‌ای ریخته و در آن را محکم ببندید و در جای خشک و تاریک نگهداری نمائید.

منبع: irancook.ir-akairan.com

لینک خبر

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا