آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

چگونه بورانی خوش عطری درست کنیم؟

ترفند‌هایی برای خوشمزه شدن بورانیاسفناج بورانی را بهتر است بخارپز کنید. برای این کار اسفناج، نمک و چند حبه سیر را داخل قابلمه بریزید و زیر شعله را خیلی کم کنید و اجازه دهید بخارپز شود.

به هیچ عنوان از بادمجان سرخ شده برای تهیه بورانی استفاده نکنید. برای تهیه بورانی بادمجان، بادمجان را کباب کنید و پوست آن را بگیرید و بورانی درست کنید. اگر می‌خواهید با بادمجان سرخ شده بورانی درست کنید مقدار خیلی کمی روغن بریزید و سرخ کنید. می‌توانید بادمجان را پوست کنید و به آن کره بمالید و داخل فر بپزید و سپس بورانی درست کنید.

به بورانی لبو شکر اضافه نکنید. زمانی که لبو پخت می‌توانید کمی عسل به آن اضافه کنید، اما اضافه کردن شکر درهنگام پخت درست نیست.

برای بورانی کدو حلوایی، کدو حلوایی را با آب بپزید و با کمی کره تفت دهید. در این صورت بورانی کدو حلوایی خوشمزه‌تر خواهد شد.
با هر بورانی چاشنی مخصوص به خود را بخورید مثلا به بورانی اسفناج نعنا و گل سرخ، به بورانی کدو حلوایی کمی عسل و زعفران و به بورانی بادمجان سیر تازه اضافه کنید.

بورانی را با چیپس بخورید خیلی خوشمزه است. بورانی اسفناج را با چیپس پیاز و جعفری، بورانی کدو حلوایی و لبو را با چیپس ساده و بورانی بادمجان را با چیپس فلفلی بخورید.
برای تهیه بورانی لبو بهتر است لبو‌ها را خرد کنید و یا داخل میکسر میکس کنید تا در بورانی زیباتر به نظر برسد.
باید به هر نوع بورانی ماست مخصوص به خودش را اضافه کنید و این تفکر که ماست خامه‌ای و پرچرب بورانی شما را خوشمزه می‌کند اشتباه است. برای بورانی اسفناج از ماست موسیر، برای بورانی بادمجان از ماست خامه‌ای و برای بورانی لبو از ماست شیرین استفاده کنید.

پیشنهاد میکنیم همچنین ببینید  طرز تهیه کوفته برنجی ساده + کوفته برنجی اصفهانی

 

منبع: تابناک باتو

لینک خبر

برروی تصویر کلیک کنید تا اپلیکیشن برای شما دانلود شود
نمایش بیشتر

علی اکبر

سیراف بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 96 فعالیت خود را شروع کرده است، تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد،

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن