توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

چیکن پاکورا (مرغ سوخاری هندی)

کیان رنجبر مواد لازم برای 4 – 6 نفر  سینه مرغ خرد کرده 2 عدد زیره  2 قاشق سوپخوری سیر له کرده                       4 حبه

کیان رنجبر

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

سینه مرغ خرد کرده             2 عدد

زیره                                  2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده                       4 حبه

فلفل سبز ریز خرد کرده         3 عدد

نمک                                 به میزان لازم

روغن                                به میزان لازم 

مواد خمیر

پودر سوخاری                     1 پیمانه

آرد برنج                            3 پیمانه

آرد ذرت                            1 پیمانه

پودر خمیر مایه                  1 پیمانه

فلفل قرمز                        1 قاشق سوپخوری

گشنیز ریز خرد کرده           یک‌دوم پیمانه

آب                                 به میزان لازم

روش‌ تهیه چیکن پاکورا

مرغ، زیره، سیر، فلفل سبز، نمک و روغن را مخلوط کنید.

آن‌گاه پودر سوخاری، آرد برنج، آرد ذرت، پودر خمیر مایه، فلفل قرمز و گشنیز را با هم ترکیب کنید، کم‌کم اب را بیفزائید تا سس نسبتا غلیظی حاصل شود.

آن را به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.

سپس مرغ مزه‌دار کرده را به سس آغشته کنید و در روغن داغ آنها را سرخ کنید.

منبع: شور و شیرین 

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا