توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه خورش کاری مرغ

خورش کاری مرغ یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار هندی است به خاطر طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران هم فراگیر شده است. اگر به غذاهای تند علاقمند هستید توصیه می کنیم حتما این خورش متفاوت را امتحان کنید.

خورش کاری مرغ یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار هندی است به خاطر طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران هم فراگیر شده است. اگر به غذاهای تند علاقمند هستید توصیه می کنیم حتما این خورش متفاوت را امتحان کنید.

این خورش با مواد متنوعی تهیه می شود و در صورت تمایل می توانید از فلفل دلمه ای ، قارچ و … هم در کنار دیگر مواد استفاده کنید. در استفاده از ادویه ها هم دست شما باز است و می توانید از انواع ادویه برای خوشمزه تر شدن این خورش استفاده کنید.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر خورش کاری مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش کاری مرغ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم:

قارچ ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
سینه مرغ ۶۰۰ گرم
شیره نارگیل ۱ قوطی
روغن مایع به اندازه کافی
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
پودر کاری ۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرده شده برای تزیین
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه

ابتدا پیازها را به صورت خلالی متوسط خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خلالی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود.

پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه و ادویه کاری به آن اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که ادویه ها به خورد پیاز بروند و یکدست شوند ادامه دهید. در ادامه گوشت مرغ را بشویید و به شکل تکه های کوچکتر از جوجه کبابی خرد کنید.

در ادامه گوشت مرغ را به قابلمه اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و کمی سرخ شود پس از اینکه رنگ گوشت مرغ تغییر کرد دو لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد.

در مرحله بعد سیب زمینی ها و قارچ ها را پوست بگیرید و به شکل تکه های نسبتا درشت خرد کنید. پس از اینکه گوشت مرغ به طور کامل پخت قارچ ها و سیب زمینی ها را به همراه شیره نارگیل به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید آب خورشت تبخیر شود و خورش به روغن بیفتد.

پس از اینکه خورشت به طور کامل آماده شد آنرا با جعفری خرد شده تزیین کنید و به همراه نان یا برنج سرو کنید. نکته مهم در مورد این خورشت مقدار ادویه کاری است که به ذائقه شما بستگی دارد هر چه میزان ادویه کاری بیشتر باشد خورش خوشمزه تر و تند تر خواهد شد.

بعضی افراد این خورش را با ماست هم درست می کنند ، در صورتی که شما هم می خواهید خورش کاری مرغ را با ماست درست کنید شیره نارگیل را از مواد حذف کنید و به جای آن از ماست چکیده استفاده کنید. فقط باید توجه داشته باشید که ماست نبرد و ظاهر خورش را خراب کند.

لینک خبر

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا