آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

لازانیا رولی با سبزیجات برشته

احتمالا برایتان اتفاق افتاده که چند مدل سبزی داخل یخچال دارید که نمی‌دانید با آن‌ها چکار کنید و در عین حال از خراب شدن آن‌ها نگران هستید. این لازانیا روش خوبی برای استفاده از سبزیجات باقیمانده در یخچال است.

صبا هاست

احتمالا برایتان اتفاق افتاده که چند مدل سبزی داخل یخچال دارید که نمی‌دانید با آن‌ها چکار کنید و در عین حال از خراب شدن آن‌ها نگران هستید. این لازانیا روش خوبی برای استفاده از سبزیجات باقیمانده در یخچال است. سبزیجات در اینجا نقش عامل مغذی را به همراه پنیر دارند و به خاطر وجود آنتی اکسیدان منبع خوبی از مواد مفید برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد تهدید کننده سلول‌ها هستند. در اینجا از پاستای با گندم کامل و پنیر ریکوتای کم چرب استفاده شده است تا میزان کالری را به حد پایین‌تری برسانیم.

مواد لازم

سس مارینارا

روغن زیتون: ۲ قاشق غذخوری
سیر: ۱ حبه ریز شده
گوجه کنسروی: ۱ قوطی بزرگ یا ۸۰۰ گرم گوجه پوره شده
ریحان تازه: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل خشک خرد شده: ۱/۴ تا ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مواد میانی

هویج: ۱ پیمانه ورقه شده
فلفل دلمه‌ای قرمز: ۱ عدد، خرد شده
پیاز زرد یا قرمز: ۱/۲ یک عدد متوسط
سیر: ۱۰ حبه، با پوست
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
بروکلی: ۲ پیمانه، خرد شده به قطعات کوچک
قارچ: ۲۰۰ گرم، ورقه شده
کدو سبز: ۱ عدد، خرد شده به قطعات نیم سانتی
کدوی زرد: ۱ عدد متوسط، خرد شده به قطعات نیم سانتی
لازانیای گندم کامل: ۱۲ عدد

مواد پنیری

پنیر ریکوتا: ۴۲۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
جعفری: ۱/۴ پیمانه
پنیر موزارلا: ۲ و ۱/۴ پیمانه رنده شده
پنیر پارمزان: ۱ پیمانه

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. در ماهیتابه‌ای کوچک، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر را افزوده و ۳۰ ثانیه تفت دهید، سپس گوجه‌های خرد شده، ریحان تازه، فلفل قرمز خشک (اختیاری) و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. بگذارید بجوشد و حباب بزند سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه ملایم قل بخورد.

۲. در همین حال که سس در حال جوشیدن است، یک سینی کلوچه را با فویل پوشانده و هویج‌ها، فلفل دلمه‌ای قرمز، پیاز قرمز و حبه‌های سیر را روی فویل بریزید و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی آن بریزید. سبزیجات را به صورت یک لایه داخل آن پهن کنید و داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار هید. سینی را از فر درآورید و بروکلی، قارچ، کدو سبز را اضافه کنید، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن‌ها بریزید، با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. سبزیجات را ریخته و سینی را دوباره داخل فر قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید تا برشته شوند. سینی را از فر درآورید. سیر را پوست گرفته و ریز کنید سپس دوباره داخل سبزیجات بگذارید.

۳. در حین برشته شدن سبزیجات، لازانیا را داخل قابلمه بپزید. در کاسه‌ای با اندازه مناسب، با استفاده از چاقو، پنیر ریکوتا، تخم مرغ و جعفری را بهم بزنید. ۱ و ۱/۲ پیمانه موزارلا را داخل آن بریزید، پنیر پارمزان را هم اضافه کنید، با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. لازانیا‌ها را آبکش کنید و پاستا‌ها را کنار همدیگر ریو یک سینی با کاغذ مومی بچینید.

۴. ۱/۴ پیمانه سس قرمز را بصورت یک لایه داخل ظرف فر بریزید.

۵. برای سر هم کردن رول‌های لازانیا، ۱/۴ مخلوط پنیر ریکوتا را بصورت یک لایه یکدست روی هر ورق لازانیا به صورت یکسان بریزید سپس سبزیجات برشته را به طور یکدست روی پاستا‌ها بریزید (بهتر است ابتدا کدو سبز و کدو زرد را بریزید سپس بقیه سبزیجات را روی آن‌ها پهن کنید). لازانیا را رول کنید و حین رول کردن با دست دو طرف را بگیرید تا از بیرون ریختن مواد میانی به بیرون از ورقه لازانیا، جلوگیری کنید. آن‌ها را داخل ظرف فر و کنار هم بچینید.

روی آن‌ها را با باقیمانده سس قرمز بپوشانید (حتما روی رول‌ها را بطور کامل با سس بپوشانید تا از خشک شدن لبه‌ها جلوگیری شود) و بقیه پنیر موزارلا را روی آن‌ها بریزید. روی ظرف فر را فویل بگیرید (به صورتی که با پنیر تماس پیدا نکند و به آن نچسبد) و آن را در فر گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه بپزید سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر هم بگذارید بماند. آن را گرم همراه با جعفری و تازه یا ریحان در صورت دلخواه، سرو کنید.

title%

 

پیشنهاد میکنیم همچنین ببینید  طرز تهیه بابا غنوج اصل خوشمزه

منبع: برترین ها

لینک خبر

برروی تصویر کلیک کنید تا اپلیکیشن برای شما دانلود شود
نمایش بیشتر

علی اکبر

سیراف بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است، تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد،

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن