توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

لعاب بیسکویت | RecipeTin می خورد

این لعاب کوکی است که با یک براق براق سخت می شود تا جلوه ای جلا و شیک به آن ببخشد! در اینجا نمایش داده شد کوکی ها کریسمس، اما این یک دستور العمل بستنی است که می توانید برای هر نوع کوکی ، هر رنگ ، به هر مناسبت استفاده کنید!

این لعاب کوکی است که با یک براق براق سخت می شود تا جلوه ای جلا و شیک به آن ببخشد! در اینجا نمایش داده شد کوکی ها کریسمس، اما این یک دستور العمل بستنی است که می توانید برای هر نوع کوکی ، هر رنگ ، به هر مناسبت استفاده کنید!

روش بیسکویت FAST که من در این دستور العمل به اشتراک می گذارم را از دست ندهید!

عکس سربار از کوکی های کریسمس یخی در سینی

یخ زدن به بیسکویت

این دستور العمل یخ زدن است کوکی ها کریسمس من فقط به اشتراک گذاشتم این دستور غذا خیلی طولانی بود ، بنابراین تصمیم گرفتم آنرا به دو قسمت تقسیم کنم – و همچنین ، این یک دستور العمل بستنی همه کاره است که برای استفاده ایده آل است هر نوع کوکی و کوکی، نه فقط برای کوکی های کریسمس!

این لعاب برای بیسکویت است که:

  • سخت می شود؛
  • کوکی شما را نرم نمی کند ، یعنی روی ماندگاری کوکی تأثیر نمی گذارد.
  • دارای یک براق روشن و براق است که جلوه خاصی به آن می بخشد.
  • از پایداری مناسبی برای پخش یکنواخت برای پوشاندن سطح و برای جزئیات لوله برخوردار است.
  • می توان برای غوطه ور کردن بیسکویت ها به منظور پوشاندن سریع سطوح (روش سریع شیطانی من – به زیر مراجعه کنید!)؛ و
  • می توان هر رنگی را که می خواهید ساخته شود.

این همان چیزی است که شما نیاز دارید

آنچه برای شیرینی مخصوص کوکی های کریسمس نیاز دارید

  • شربت ذرت چیزی است که به این لعاب درخشش زیبایی می بخشد. شربت ذرت در استرالیا زیاد موجود نیست (اما) اما می توانید آن را با شربت گلوکز جایگزین کنید. این دستور العمل کاملاً خوب و بدون شربت ذرت نیز کار می کند ، اما در عوض به پایان می رسد.
  • سفیده تخم مرغ – ماده مخفی که بستنی را دشوار می کند! نکات کلیدی اندازه گیری سفیده تخم مرغ به جای تکیه بر تنها “2 سفیده تخم مرغ” است. دلیل این است که اندازه تخم ها هر بار متفاوت است ، اما مقدار سفیده تخم مرغ مورد استفاده در لعاب به طور قابل توجهی بر ضخامت لعاب تأثیر می گذارد – و کلید لعاب گرفتن ضخامت کاملاً است!
  • آرد / پودر شکر – Aussies های دیگر ، حتما از بستنی SOFT استفاده کنید ، نه بستنی خالص.
  • رنگ آمیزی – ژل بهتر است اگر بتوانید دست خود را روی آن بکشید زیرا رنگ شدید تری دارد ، بنابراین به مقدار کمتری احتیاج دارید ، اما این دستور غذا نیز با مایع بسیار مناسب است (در واقع من از فیلم مایع استفاده می کنم).

طرز تهیه یخ برای بیسکویت |

طرز تهیه یخ برای بیسکویت |

کسی که می سازد سینچ است (قسمت لعاب قسمت دردناکی است!):

  • آرد ، سفیده تخم مرغ و آب را بزنید تا یکدست و براق شود.
  • بین کاسه ها تقسیم کنید ، سپس در رنگ آمیزی مخلوط کنید. به دنبال آن بروید تا رنگ دلخواه خود را بدست آورید – مارک ها ، ژل ها و مایعات مختلف همه به مقادیر مختلفی نیاز دارند.
  • اطمینان حاصل کنید که یخ زدن روی کیک ضخامت صحیحی دارد – از تست “شکل 8” استفاده کنید ، یعنی عدد “8” را روی سطح بکشید ، قبل از ناپدید شدن باید 2 ثانیه طول بکشد. لعاب باید به اندازه کافی ضخیم باشد تا تزیینی که می خواهید شکل را نگه دارید ، اما به اندازه کافی نازک باشد که بتوانید لعاب را روی سطح کوکی پهن کنید.
  • انتقال به کیسه های لوله ای یا کیسه های فشرده. در زیر مشاهده کنید: نازل لوله (من از یکی استفاده نمی کنم!)

لعاب با کیسه لوله کشی

اینگونه است که شما با یک کیسه لوله کشی هستید.

چنین شیرینی بستنی

من از نازل استفاده نمی کنم زیرا نازل خوبی ندارم تا بتوانم جزئیات مورد نظرم را هنگام مراجعه به کوکی های کریسمس به من بدهم. شما به معنای واقعی کلمه می خواهید نازل 1-2 میلی متر باشد – خوب ، “نازک” ، من می گویم! هنگامی که سوراخ بسیار کوچک است ، شما باید به اندازه کافی کنترل آن را بدون نازل لوله لمس کنید ، بنابراین کافی است انتهای کیسه لوله یا کیسه زیپ را لمس کنید.

این نکته: اگر یک نازل نازک دارید اما فقط یک مورد آن را دارید ، می توانید از روش کیسه دوبل استفاده کنید تا از نازل یکسان برای چندین رنگ یخ استفاده کنید:

  • نازل را درون یک کیسه لوله تمیز “لوله نازل لوله” قرار دهید.
  • آردهای رنگی مختلف را درون کیسه های لوله جداگانه بدون یک نازل ، انتهای ضربه گیر قرار دهید.
  • یک رنگ را درون کیسه لوله و لوله قرار دهید (یعنی استفاده از یک کیسه دوتایی).
  • هنگامی که با آن رنگ تمام شد ، می توانید لعاب را از کیسه نازل لوله کشی جدا کنید. و
  • نازل را برداشته و تمیز کرده و دوباره آن را درون کیسه نازل لوله قرار دهید. رنگ بعدی را وارد کنید و تکرار کنید.

روش قالب گیری میانبر

در اینجا راهی سریع برای سرخ کردن بیسکویت ها بدون چیدن کیسه های لوله ای وجود دارد!

راه آسان کوکی های قند یخ (کوکی های کریسمس)

  • کفگیرها را روی لبه کاسه قرار دهید.
  • سطح کوکی را در یخ زدایی فرو کنید.
  • یخ زدگی بیش از حد در امتداد سیخ زمین را خراش دهید. و
  • نامنویسی! یخ زدگی ، انجام شد! مقداری توپ نقره ای را در حالی که خیس است اضافه کنید تا به هم بچسبند.

نزدیک کلوچه های رنگارنگ کریسمس

مورد استفاده برای هر نوع بیسکویت یا بیسکویت!

تصاویر به تصویر کشیده شده در دستور العمل امروز یکی است بیسکویت وانیلی که من برای کریسمس به اشتراک گذاشتم – به زیر مراجعه کنید (کوکی های قند با نام مستعار!). دستور العمل ویژه برای کوکی های بریده شده ساخته می شود زیرا در هنگام پخت ، شکل را حفظ می کند ، به جای پخش شدن یا پف کردن ، و کوکی های بریده شده معمولاً آنهایی هستند که با یخچال تزئین شده اند.

اما یخ زدگی به هیچ وجه برای همه کوکی ها قابل استفاده است.

امیدوارم لذت ببرید – و از این لعاب لذت ببرید! به امکانات فکر کنید! – ناجی ایکس


نحوه ساخت آن را مشاهده کنید

گرسنه برای بیشتر؟ اشتراک در min خبرنامه و دنبال کنید فیس بوک، شکنجه ~~ POS = TRUNC و نمایش مشخصات عمومی برای همه آخرین به روز رسانی ها

عکس سربار از کوکی های کریسمس یخی در سینی

یخ زدن به بیسکویت

بخش60

نشانگر ماوس را در مقیاس فشار داده یا نگه دارید

دستور العمل ویدیوی بالا این یخی است که برای تزیین بیسکویت ها و کوکی ها مانند آن ساخته شده است کوکی ها کریسمس نشان داده شده در تصاویر! این لایه باز سخت است ، دارای یک براق زیبا و براق است که مانند کوکی هایی است که از مغازه های لذیذ و بهترین شیرینی های شهر می گیرید. از روش SHORTCUT شیطان من استفاده کنید تا سطح کوکی را یخ زده ، و سپس آن را با آبپاش ، توپ های نقره ای یا هر آنچه قلب شما می خواهد تزئین کنید ، یا تزئینات لوله ای را روی خودتان تزئین کنید!

عناصر

لعاب:

  • 500 گرم در لیتر آرد / پودر قند ، نمایش داده شده (به علاوه اضافی برای تنظیم) (توجه 1)
  • 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) سفید تخم مرغ (2 عدد تخم مرغ کوچک یا 1.5 عدد تخم بزرگ) (توجه 2)
  • 2 اس اس شربت ذرت (یا 1.5 قاشق غذاخوری شربت گلوکز ، توجه داشته باشید 3)
  • 1.5 اس اس اب ، به علاوه بیشتر در صورت نیاز

رنگ آمیزی:

  • رنگ آمیزی مواد غذایی – مایع یا ژل ، مراقب مبلغ آن باشید (نکته 4)

دستورالعمل

  • مواد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و به مدت 1 دقیقه با سرعت 5 ضرب کنید تا یکدست و براق شود (از کم شروع کنید و سپس سرعت بگیرید).
  • لعاب را برای رنگ آمیزی در کاسه های مختلف تقسیم کنید. رنگ آمیزی مواد غذایی و مخلوط کردن را اضافه کنید – به رنگ خود اضافه کنید تا به رنگ مورد نظر خود برسید. اگر لعاب خیلی نازک شد ، آرد بیشتری اضافه کنید.
  • نمونه در آزمون سازگاری: باید بتوانید شکل 8 را روی سطح بکشید و می توانید 2 ثانیه قبل از غرق شدن و ناپدید شدن به اطراف نگاه کنید. باید به اندازه کافی ضخیم باشد تا جزئیات را لمس کند ، اما به اندازه کافی نازک باشد تا به طور مساوی روی سطح کوکی پخش شود. لعاب تنظیم – با آب نازک تر (1/2 قاشق چایخوری در یک زمان) ، ضخیم تر با آرد بیشتر.

لوله کشی:

  • آرد را به کیسه های یکبار مصرف لوله یا کیسه های زیپ دار منتقل کنید.
  • باریکترین بیت را از گوشه بیرون بکشید. سوراخ های کوچکتر = جزئیات بهتر در لعاب. به یاد داشته باشید: می توانید سوراخ ها را بزرگتر ، اما نه کوچکتر! یا از نازل لوله بسیار نازک استفاده کنید.
  • تزئینات روی بیسکویت به دلخواه
  • با رختخواب و غیره تزیین کنید در حالی که مرطوب هستند (بنابراین آنها به هم می چسبند). یا قبل از زدن صدای جوش ، کاملاً خشک شوید.
  • برای پر کردن یک سطح بزرگ ، از خلال دندان برای پخش استفاده کنید.

روش سرمازدگی سریع (به تظاهرات ویدیویی مراجعه کنید):

  • سیخ ها را در لبه کاسه یخ زدگی قرار دهید.
  • لبه کوکی را با دو انگشت نگه دارید و سپس قسمت کوکی را در یخ زدایی فرو کنید.
  • یخ زدگی را بیرون بکشید و سطح آن را به راحتی روی سطح پوست بچسبانید تا اضافی آن از بین برود.
  • با رختخواب و غیره تزیین کنید در حالی که مرطوب هستند (بنابراین آنها به هم می چسبند). یا قبل از زدن صدای جوش ، کاملاً خشک شوید.

یادداشت دستور العمل:

1. ملیس – اگر در استرالیا هستید ، از SOFT melis PURE melis استفاده نکنید. آب نبات نرم نوعی روزانه است که در یخ زدگی ها استفاده می شود. بستنی خالص برای انواع خاصی از لعاب مانند بستنی رویال استفاده می شود که ما در اینجا درست نمی کنیم.
برای تنظیم ضخامت بستنی ممکن است به بستنی اضافی احتیاج داشته باشید. اگر فقط دقیقا 500 گرم دارید ، آب را به 1 قاشق غذاخوری کاهش دهید.
2. سفیده تخم مرغ اندازه گیری به جای استفاده از “2 عدد سفیده تخم مرغ” بسیار مهم است زیرا حتی تفاوت اندکی در مایع موجود در لعاب می تواند به شدت روی ضخامت تأثیر بگذارد. لعاب باید دارای ضخامت کاملی باشد – قابل حمل ، اما شکل آن را حفظ کنید اما قابل پخش باشد (برای پوشاندن سطح کوکی به راحتی و به طور مساوی).
3. شربت ذرت یک شربت شیرین ، شفاف و ضخیم است که جزء دستور العمل های آمریکایی و کانادایی است. در شیرینی و شیرینی (مانند پای پیان) استفاده می شود. برای این لعاب ، به جای اینکه کسل کننده باشد ، درخشش دوست داشتنی را به فراست می دهد. برای نتیجه نهایی مشابه با شربت گلوکز جایگزین شوید (که در کالاهای پخته شده در فروشگاه های مواد غذایی استرالیا فروخته می شود).
4- رنگ قنادی به 2 شکل – مایع (نشان داده شده در فیلم) و ژل ها. ژل ها قوی تر هستند ، بنابراین به کمتر نیاز دارید.
نکات: لعاب قرمز به رنگ آمیزی زیادی نیاز دارد ، حدود 3/4 قاشق چایخوری (برای 1/3 مخلوط لعاب).

5. بازده – برای گروهی از این موارد بیش از حد کافی انجام می دهد کوکی های قند / کوکی وانیلی. با این حال ، اگر از چندین رنگ استفاده می کنید ، از طرف احتیاط خطا می کنید زیرا کمی از طریق دست زدن کمی از دست می دهید.

تغذیه ای:

کالری: 35کیلوکالری (2٪)کربوهیدرات: 9گرم (3٪)پروتئین: 1گرم (2٪)چربی: 1گرم (2٪)سدیم: 2میلی گرمپتاسیم: 2میلی گرمقند: 9گرم (10٪)آهن: 1میلی گرم (6٪)

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا