توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

دستور العمل سوپ خامه لوبیای اسپانیایی Garbanzo اسپانیایی | یک میز مشترک

این سوپ لوبیا Garbanzo به سبک اسپانیایی خامه ای و غنی است - بدون لیسیدن کرم! با طعم فلفل دلمه ای و فلفل دلمه ای طعم دار ، این سوپ وگان آسان به لطف "ماده مخفی" در حدود 20 دقیقه آماده است!

این سوپ لوبیا Garbanzo به سبک اسپانیایی خامه ای و غنی است – بدون لیسیدن کرم! با طعم فلفل دلمه ای و فلفل دلمه ای طعم دار ، این سوپ وگان آسان به لطف “ماده مخفی” در حدود 20 دقیقه آماده است!

دو کاسه سوپ لوبیا اسپانیایی Garbanzo با بشقاب و دستمال در پس زمینه.

انتشار اول: نوامبر 2015 آخرین بروزرسانی: سپتامبر 2019

دستورالعمل بهترین سوپ لوبیا!

سوپ تقریباً وقتی به من فشار داده می شود و یا اصلاً به شام ​​فکر نکرده ام ، غذای “برو به من” است. با چند پایه در شیرین سازی و یخچال می توانم همیشه یک گلدان از این را کنار هم بگذارم سوپ عدس آسان یا این گرم و آرامش بخش سوپ مرغ و تره فرنگی.

اما این سوپ لوبیا اسپانیایی Garbanzo؟ این یکی از برنده های واضح در گروه “سریع و آسان” است!

“راز” این سوپ نخود هوموس است! مواد موجود در هوموس (لوبیا پوره گربانزو ، تاهینی و روغن زیتون) یک پایه مناسب برای این سوپ خامه ای هستند! می دانم برخی از شما فکر می کنید … “هوموس در سوپ؟ نه ممنون”! اما کار می کند واقعاً!

بگذارید اینگونه باشد … اگر عاشق گوجه فرنگی یا سوپ فلفل قرمز بوداده هستید ، می روید عشق این سوپ به این دلیل است دقیقا چه طعم آن را دوست دارد … خامه ای ، غنی از آن عطر دلپذیر گوجه فرنگی و فلفل.

وای. سریع ، سالم ، فوق العاده آسان و خوشمزه! دختران من (غذاهای غذایی 13 و 17 ساله) آن را دوست داشتند !!

خواننده ACT آندره!

عکس سربار از 3 کاسه این سوپ نخودچی کرمی با یک گلدان جعفری تازه.

مواد لازم سوپ لوبیا Garbanzo:

  • هاموس ساده – می توانید از مغازه فروشی یا خانگی استفاده کنید.
  • سهام سبزیجات – من بهتر از Bouillon استفاده می کنم اما از مارک سبزیجات مورد علاقه خود استفاده می کنید.
  • فلفل قرمز بلین شده – من از مارک معامله گر جو استفاده می کنم اما هر مارکی کار می کند.
  • شراب شراب یا شراب قرمز – سرکه شیرین یکی از اجزای اصلی آشپزخانه من است – این طعم گرم و طعم آور یک سس سالاد خوشمزه را ایجاد می کند و به طرز شگفت انگیزی در سینی سبزیجات بو داده پاشیده می شود!
  • فلفل قرمز دودی – پاپریکای دودی در هر دو غذای اسپانیایی و مجارستانی استفاده می شود و هر دو نسخه در این سوپ به زیبایی کار می کنند!
  • رب گوجه فرنگی

طرز تهیه این سوپ لوبیا Garbanzo:

به همین دلیل فکر می کنم این بهترین دستور تهیه سوپ لوبیا گاربانزو است – تهیه آن خیلی راحت است!

  1. تمام مواد تشکیل دهنده را به جز سهام در مخلوط کن یا یک پردازنده مواد غذایی ترکیب کنید.
  2. مواد پوره شده را در گلدان سوپ یا فر هلندی اضافه کرده و در انبار هم بزنید.
  3. گرمای بیش از حد متوسط ​​را گرم کنید تا از طریق آن گرم شود.
  4. در صورت لزوم چاشنی ها را با نمک و فلفل تنظیم کرده و تنظیم کنید.
  5. با کمی پاپریکای دودی و یک چکه روغن زیتون خوب چاشنی بزنید (کاملاً اختیاری اما خیلی خوب !!)
پردازنده مواد غذایی با مواد تشکیل دهنده این دستور تهیه سوپ لوبیا گاربانو.

آیا می توانید سوپ لوبیا گاربانو را یخ بزنید؟

این سوپ خیلی خوب یخ می زند. می توانید قبل از گرم کردن آن را منجمد کنید ، یا هر سوپ مانده ای که دارید را یخ بزنید. بگذارید سوپ خنک شود و به یک ظرف امن از فریزر منتقل شود. آب شدن یک شبه در یخچال یا مایکروویو!

انواع سوپ Garbanzo:

روش های بی نهایت برای تغییر این سوپ وجود دارد – در اینجا چند مورد از تغییرات مورد علاقه من وجود دارد!

  • مکزیکی: – آب لیموترش تازه را برای سرکه جایگزین کنید. سالسای تازه را برای فلفل قرمز جایگزین کنید. پاپریکای دودی را با پودر فلفل قرمز جایگزین کنید.
  • تند: یک ربع قاشق چایخوری (یا بیشتر!) به دستور ضربه تند اضافه کنید!

با این سوپ چی سرو کنیم!

این دستور العمل سوپ به تنهایی یا به عنوان بخشی از وعده های غذایی خوشمزه است! سعی کنید آن را با…

  • تختخواب – این آسان و بدون مخمرهای مخمر چند دقیقه طول می کشد!
  • مرغ مراکش – عطر و طعم لیمو و زیتون را با طعم این دستور طعم مرغ مرغ آسان میل می کنند.
  • Contadina مرغ – مرغ شکمبه با یک شراب سفید سیر ، سیر و گیاه سبزیجات – که یک هفته وعده غذایی یک تابه در هفته است!
  • میگو لویی – سالاد کلاسیک میگو برای وعده غذایی حماسی “سوپ و سالاد” ایجاد می کند!

اگر از این دستور العمل لذت می برید ، من دوست دارم که شما به آن امتیاز 5 ستاره بدهید! به سلامتی! نانسی

15 دقیقه دستور تهیه سوپ نخودچی خامه ای

غنی و خامه ای با اشاره به دود سیگار این سوپ نخودچی خامه ای با فلفل دلمه ای شده را از زیر بغل به زیر میز زیر 30 دقیقه می برد – و یک قطره خامه را شامل نمی شود!

چاپ پین نرخ به کلکسیون اضافه کن به مجموعه ها بروید

دوره: سوپ

غذا: معاصر آمریکایی

زمان آماده سازی: 10 دقایق

زمان پخت: 5 دقایق

زمان کل: 15 دقایق

خدمات: 4 وعده های غذایی

کالری: 119کیلوکالری

عناصر

  • 1 فنجان فلفل قرمز بو داده را تخلیه کنید
  • 1 فنجان حمص
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل هندی
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
  • 1/2 قاشق چایخوری سماق اختیاری
  • 2 قاشق چایخوری سرکه شری
  • 2 فنجان ها سهام سبزیجات

دستورالعمل ها

  • در مخلوط کن پردازنده مواد غذایی ، فلفل های بو داده ، هوموس ، رب گوجه فرنگی ، کاین ، پاپریکای دودی ، سوناک زمین (در صورت استفاده) و سرکه شریلی را با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا فلفل ها آب شوند و مخلوط یکدست شود.
  • مخلوط را به یک قابلمه متوسط ​​منتقل کنید و در دو فنجان از سبزیجات هم بزنید. حرارت را روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​به مدت 4 – 6 دقیقه گرم کنید تا سوپ داغ شود.
  • داخل کاسه ها را بشویید و با لوبیا های کنسرو گاربانو ، کنسرو شده ، فلفل قرمز زرشک خرد شده و جعبه جعفری تازه را در صورت دلخواه خرد کنید.

یادداشت

  1. حداکثر 3 روز از قبل تهیه کنید: شما می توانید این دستور العمل را تا 3 روز قبل تهیه کنید. پس از پوره کردن سوپ ، آنرا با سبزیجات مخلوط کرده و انبار کنید ، که در یخچال پوشانده شده است. به یک قابلمه بزرگ یا قابلمه سوپ منتقل کنید و از روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​تا زمانی که داغ شود گرم کنید.
  2. چگونه این سوپ را منجمد کنیم: سوپ را درون یک ظرف درب دار بریزید و تا 1 ماه یخ بزنید. همانطور که در بالا گفته شد در یخچال فریزر و یخ بزنید. توجه داشته باشید: اگر به نظر می رسد سوپ از هم جدا شده است ، در مخلوط کن یا مواد غذایی مواد غذایی را مخلوط کرده و مطابق دستورالعمل بالا مجدداً حرارت دهید.
  3. ارائه خدمات: این سوپ به اندازه کافی دلپذیر برای یک دوره اصلی است – آن را با مقداری نان پوسته یا پیتا و یک سالاد بزرگ سرو کنید. من عاشق خدمت با آن هستم سالاد کوینوآ.

تغذیه

کالری: 119کیلوکالری | کربوهیدرات: 12گرم | پروتئین: 5گرم | چربی: 6گرم | سدیم: 1212میلی گرم | پتاسیم: 240میلی گرم | فیبر: 4گرم | قند: 1گرم | ویتامین A: 805IU | ویتامین سی: 17.1میلی گرم | کلسیم: 38میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا