توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه مرغ کبابی با مرکبات همراه با رزماری و پاپریکا

طرز تهیه مرغ کبابی با مرکبات

مطلب زیر اختصاص دارد به درست کردن یک مرغ متفاوت . طرز تهیه مرغ کبابی با مرکبات که بوسیله انواع ادویه , رزماری و پاپریکا مزه دار می شود را برای شما در زیر قرار داده . امیدوارم که از تهیه این مرغ کبابی لذت ببرید.

 

مواد لازم

مرغ (سینه یا ران) ۱۰ تکه
لیمو ترش بزرگ ۲ عدد
پرتقال ۲ عدد
ادویه ایتالیایی ۱ قاشق غذاخوری
رزماری تازه یا خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
آویشن تازه یا خشک شده ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیر خرد شده ۴ حبه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
کره آب شده ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱/۴ فنجان
نمک و فلفل به میزان دلخواه
جعفری یا گشنیز خرد شده برای تزیین

 

طرز تهیه مرغ کبابی با مرکبات

مرغ کبابی با مرکبات طعمی لذیذ و با طراوت دارد و براحتی و در کمترین زمان آماده می شود. ترکیب مرکبات همراه با سبزیجات معطر، طعمی فوق العاده خوشمزه به مرغ می دهد. این غذا برای میهمانی و مجالس بسیار مناسب است.طرز تهیه: ابتدا فر را روی ۲۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. روغن زیتون، شکر، سیر خرد شده، آب یک لیمو، آب یک پرتقال، نمک و فلفل را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید.  تکه های مرغ را داخل سینی فر بچینید. روغن زیتون را روی مرغ ها بریزید و آن ها را پشت و رو کنید تا کاملا به روغن آغشته شوند.

ادویه ایتالیایی، رزماری، آویشن، پودر پیاز و پاپریکا را روی مرغ ها بپاشید. پیاز را خرد کنید، لیمو و پرتقال باقیمانده را حلقه حلقه برش بزنید و لابلای تکه های مرغ قرار دهید. سینی فر را حدود ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی از سردی مرغ ها کاسته شود. سپس سینی را به مدت ۱ ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید، تا مرغ ها کاملا بپزند و آب مرکبات خارج شود.

نکته: طرز تهیه ادویه ایتالیایی بسیار آسان است و می توانید براحتی در منزل تهیه کنید. بجای شکر می توانید از عسل استفاده کنید. برای اینکه مرغ ها طعم بهتری داشته باشند می توانید مرغ ها را همراه با ترکیب روغن زیتون و مرکبات به مدت چند ساعت در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا طعم ها بهتر به خرد مرغ بروند.

برای: ۱۰ نفر
حاضر است در : ۷۵ دقیقه
وعده: شام, نهار
دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای گوشت و مرغ
مواد لازم : آویشن, ادویه ایتالیایی, پاپریکا, پرتقال, رزماری, کره, لیمو ترش بزرگ, مرغ

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا