توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

Dan Dan Noodles (رشته فرنگی سیچوان)

Dan Dan Noodles - ادویه جات ترشی جات Sichuan Noodles ، یک انفجار عطر و طعم به همراه سس چیلی کنجد و نودل های صاف که با یک نان تست خوشمزه خوک چینی خوشمزه چینی ، سبزیجات براق درآمده و با پاشیدن بادام زمینی به پایان رسید.

Dan Dan Noodles – ادویه جات ترشی جات Sichuan Noodles ، یک انفجار عطر و طعم به همراه سس چیلی کنجد و نودل های صاف که با یک نان تست خوشمزه خوک چینی خوشمزه چینی ، سبزیجات براق درآمده و با پاشیدن بادام زمینی به پایان رسید.

شما باید از فروشگاه های مواد غذایی محلی آسیا دیدن کنید ، اما به محض اینکه مواد لازم را جمع کردید ، تهیه آن ایده خوبی است! **علاوه بر این ، گزینه های جایگزینی زیادی را ارائه داده ام **

کاسه تند سیچوان دن دان نودل ، آماده خوراک

سپس دان نودل

منطقه زیبا سواحل شمالی سیدنی که در آن زندگی می کنم چیزهای بسیاری است … اما مطمئناً برای غذاهای معتبر سیچوان معروف نیست !!!

و با توجه به اینکه دان دن نودل به معنای واقعی کلمه یکی از 3 غذای برتر من در تمام دوران است ، مهم این بود که من خودم را به یک نسخه خانگی کاملاً مقرون به صرفه مسلح کردم که تمام آنچه را که می خواهید در یک کاسه نودل های تند و تند و تند است که با پارچه ای با طعم کنجد آغشته شده است. سس دن نودل ، آبیاری با عطر پنج عطر ادویه چینی.

با صاف بودن امضای سس فلفل قرمز قرمز روی سطح ، در واقع از آن چیزی که ظاهراً آتشین تر به نظر می رسد. من یکی از آن دسته از افرادی هستم که دوست دارد فکر کند که آنها می توانند غذاهای تند را اداره کنند – اما در واقع من به هیچ وجه نمی توانم. بنابراین حتی اگر دستور العمل همراه با آن ضربه خوبی به آن وارد شود (من نمی خواهم آن را به یک کودک نوپا خدمت کنم) ، اما ضربه ای نیست که تند باشد!

بستن تند سیچوان دن دان نودل تند

معمولاً من با تصویری از مواد تشکیل دهنده شروع می کنم ، اما در این حالت فکر می کنم بهتر است که چگونگی تهیه آن را به شما ارائه دهیم تا بتوانید اجزای مختلف Dan Dan Noodles را ببینید.


طرز تهیه دان دن نودل |

برخلاف بیشتر رشته فرنگی ها به عنوان مورد علاقه همه لو مین و چو مین رشته فرنگی ، دان دن نودل با سس و تمام آن “چیزها” ریخته نمی شود.

در عوض ، به شرح زیر ساخته شده است:

  • اول دن دان سس – پنج سس کنجد خوشمزه و خوشمزه با روغن چیلی با امضای صاف که رشته های تند سیچوان را می شناسید و دوست دارید!
  • نودل بعدی – اما آن را مخلوط نکنید.
  • با شکوه – گوشت خوک سرخ شده ، سبزی خردل کنسرو شده (Sui Mi Ya Cai) ، مبلغ چوی ، بادام زمینی و پیاز سبز را هم بزنید.
  • برای خوردن، همه را با هم می ریزید تا نودل های سفید توسط سس تند به رنگ قرمز رنگ شوند ، سپس آن را قورت دهید!

چگونه می توانم Dan Dan Noodles را جمع کنیم |

در اینجا مروری بر آنچه شما نیاز دارید و طرز تهیه هر یک از اجزای این رشته فرنگی های سیچوان تند است.

1. سپس سس دن نودل

این چیزی است که داخل سس می رود – آن را پخته نمی شود ، فقط در یک کاسه مخلوط می شود.

مواد لازم برای سس دان دن نودل

  • پنج پودر ادویه چینی دریک ترکیب ادویه (از صندلی پائین نیست!) پنج ادویه است. این ترکیب ادویه ای معمولی است که در فروشگاه های مواد غذایی فروخته می شود (Woolies ، Coles).
  • فلفل سیچوان فلفل مورد استفاده در آشپزی سیچوان و سایر غذاهای نمادین چینی است مرغ کونگ پائو. آنطور که هست ادویه دارد فلج کننده به جای حرارت سوزش معمول ، و کمی طعم لیمونونی. در فروشگاه های آسیایی و برخی از فروشگاه های مواد غذایی خاص (به عنوان مثال مزارع هریس) موجود است ، بهتر است در صورت امکان خود را تازه خود خرد کنید ، اما برای سادگی ، فقط از پیش زمینه استفاده کنید. با فلفل سفید جایگزین کنید.
  • روغن چیلی – رنگ قرمز روشن ، و به همان اندازه تند به نظر می رسد! روغن چیلی چینی را در هر فروشگاه مواد غذایی آسیایی پیدا خواهید کرد ، در غیر این صورت تمام روغن چیلی به خوبی انجام خواهد داد. 1 قسمت sriracha را به 2 قسمت روغن جایگزین کنید.
  • خمیر چیلی چینی در روغن – مورد علاقه من Fuyun Xiang La Wang (سس چیلی) است که در بیشتر بازرگانان چینی فروخته می شود. هر نوع خمیر فلفل دلمه آسیایی (ترجیحا در روغن) ، یک خمیر فلفل معمولی ، سمبل oelek را جایگزین کرده و یک روغن چیلی اضافی اضافه کنید.
  • سس کنجد چینی (در تصویر زیر) یک ماده اصلی برای طعم سس است. این گیاه از کنجد درست شده است و مانند تاهینی است (در آن استفاده می شود) حمص) اما طعم شدید کنجد بیشتری دارد. فروخته شده در فروشگاه های آسیایی ، جایگزینی با tahini.
سس کنجد یا خمیر چینی
سس کنجد چینی – یک ماده اصلی در Dan Dan Noodles

2. پرتوی گوشت خوک و سبزی خردل ترشی (Sui Mi Ya Cai)

Dan Dan Noodles در بالای سبزیجات گوشت خوک و خردل ترشی (به نام Sui Mi Ya Cai) در صدر قرار دارد:

گوشت خوک برای Dan Dan Noodles پخش شد

آنچه ساخته شده است به معنای واقعی کلمه کمتر از 5 دقیقه تلاش است – فقط گوشت خوک را بپزید ، پنج عدد سس ادویه ای چینی را اضافه کنید. به یک کاسه انتقال دهید و به راحتی سبزی خرد شده ترشی را گرم کنید (بیشتر در این مورد در زیر).

پخت و پز شیرین خوک برای Dan Dan Noodles

Sui Mi Ya Cai – سبزیجات خردل خرد شده سیچوان

در مرحله اول ، اگر این مورد را پیدا نکردید ، نگران نباشید ، یک ماده سازنده یا شکسته نیست. این دستور غذا فقط از آبپاش استفاده می کند.

این ماده امضایی است که در Dan Dan Noodles استفاده می شود. این گیاه خردل ترشی چینی (نوعی از سبزیجات سبز) است که از منطقه سیچوان چین به دست می آید. دارای بافت و نمکی کیمچی است ، اما تند نیست. بنابراین بهترین جایگزین است – کیمچی!

Sui Mi Ya Cai سبزی خردل را برای دن دان نودل ترشی کرد

ما تقریبا آنجا هستیم! این قسمت آخر است.

3. رشته فرنگی ، سبزیجات و چاشنی های چینی

  • رشته فرنگی – فقط رشته فرنگی سفید متوسط ​​آسیایی. نه رشته فرنگی برنج ، رشته فرنگی گندم (اگر نمی توانید بسته را بخوانید ، لیست مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید). فقط خود را در هر بسته آماده کنید.
  • چوی جمع – یا سایر سبزیجات چینی ، به طور خلاصه شاخه؛ و
  • زینت – بادام زمینی و پیاز سبز.

نودل و تزیین برای Dan Dan Noodles

ابتدا رشته فرنگی ها را بجوشانید ، سپس مبلغ چوی را به همان آب تبدیل کنید (فقط آن را در همان گلدان اضافه کنید و برای سادگی با هم آبکش کنید).

نودل برای Dan Dan Noodles

نودل برای Dan Dan Noodles

سپس همه را درست کنید – ابتدا سس ، رشته فرنگی بعدی ، و سپس تمام پر کننده ها.

دان دان نودل در یک کاسه ، آماده غذا خوردن است

سپس همه را با هم مخلوط کنید و خاموش کنید !!

من می دانم که این یک پست looooong است ، با تعداد زیادی از مواد تشکیل دهنده و تجزیه اجزای سازنده. اما نگران نباشید! پس از جمع آوری تمام مواد ، بخشی که درست می شود مستقیم به جلو است.

شما همچنین لازم نیست که عجله کنید و از آشپزی همه اجزا نگران باشید ، بنابراین وقتی آنها را جمع کردید ، آنها گرم خواهند شد. سس و گوشت خوک و ولرم است زیرا وقتی نودل های داغ را از بین می برید گرم می شود. این راه Dan Dan است! – ناجی ایکس


نحوه ساخت آن را مشاهده کنید

گرسنه برای بیشتر؟ اشتراک در min خبرنامه و دنبال کنید فیس بوک، شکنجه ~~ POS = TRUNC و نمایش مشخصات عمومی برای همه آخرین به روز رسانی ها

کاسه تند سیچوان دن دان نودل ، آماده خوراک

سپس دان نودل

بخش4

نشانگر ماوس را در مقیاس فشار داده یا نگه دارید

دستور العمل ویدیوی بالا نماد تند سیچوان دن دان نودل ، ساخته شده در خانه! من به شدت با سس روغن کنسرو تند طعم دار ، همراه با رشته فرنگی و گوشت خوک سرخ شده ام. با لیست و مراحل مرعوب نشوید ، نیازی به عجله نیست. به جز رشته فرنگی همه قسمت ها را بپزید و بپزید. درست قبل از سرو نودل ها را بپزید ، بنابراین آنها لوله های گرم دریافت می کنند زیرا ایده این است که رشته های داغ را با گوشت و سس بریزید ، بنابراین گرما همه چیز را گرم می کند. این راه Dan Dan است!

عناصر

سس دن دن:

  • 2 اس اس سس کنجد چینی (ساب تاهینی ، یادداشت 1)
  • 1.5 اس اس خمیر چیلی چینی در روغن ، ادویه جات ترشی جات (یادداشت 2)
  • 4 اس اس سس سویا سبک (تبصره 3)
  • 2 سیر میخک خرد شده
  • 3 TS شکر سفید
  • 1/2 TS پودر ادویه پنج چینی (تبصره 4)
  • 1 TS پودر فلفل سیچوان ، ترجیحا رنگ تازه (نت 5)
  • 3 اس اس (یا بیشتر!) روغن چیلی ، ترجیحاً چینی (تبصره 6)
  • فنجان 3/4 (185 میلی لیتر) آبگوشت / سهام ، گرم ، سدیم کم

پرهای گوشت خوک:

  • 2 TS سس hoisin
  • 1 TS سس سویا تیره (تبصره 7)
  • 1 اس اس شراب پخت و پز چینی (زیر 2 قاشق غذاخوری مرغ اضافی)
  • 1/2 TS پودر ادویه پنج چینی (تبصره 4)
  • 1 اس اس روغن نباتی
  • 250 گرم / 8oz گوشت خوک (گوشت چرخ کرده گوشت خوک)

Sui mi ya cai (سبزی خردل کنسرو):

  • 1 TS روغن نباتی
  • 30 گرم (1/4 لیوان) Sui Mi Ya Cai (سبزی خردل کنسرو) ، ریز خرد شده (یادداشت 8)

برای خدمت:

  • 500g / 1lb رشته فرنگی تازه ، ضخامت متوسط ​​(تبصره 9)
  • 16 سویه چوی جمع ، برش به قطعه 15 سانتی متر
  • 2 پیاز سبز ، ریز خرد شده
  • 1 اس اس بادام زمینی ، ریز خرد شده (اختیاری)

دستورالعمل

گوشت خوک:

  • با هم مخلوط عسل ، سویا ، شراب چینی و پنج عدد ادویه (“سس”).
  • روغن را در یک ماهیتابه و یا بیش از حد گرم کنید. گوشت خوک را اضافه کرده و بپزید ، مثل آن شکسته ، تا زمانی که از صورتی به رنگ سفید تغییر کند. سس را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه سرخ کنید ، سپس به یک کاسه منتقل کنید.

Sui mi ya cai (سبزی خردل کنسرو):

  • کفگیر را به اجاق گاز برگردانید ، تا حرارت متوسط ​​کم کنید. روغن را به مرکز قابلمه اضافه کنید.
  • Sui mi ya cai را اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید ، فقط برای گرم کردن. کنار بگذارید.

نصب و راه اندازی:

  • 1/4 از دان دن سس را درون یک کاسه بریزید. نودل داشته باشید ، با گوشت خوک و Sui mi ya cai. مبلغ انتخابی را در صفحه قرار دهید.
  • با بادام زمینی و پیاز سبز بپاشید و سرو کنید.
  • برای غذا خوردن ، همه آنرا مخلوط کنید تا رشته های نودل را به خوبی با سس بپوشانید ، بنابراین بلعید!

یادداشت دستور العمل:

1. سس کنجد چینی – در فروشگاه های آسیایی به فروش می رسد ، بافت هایی مانند عسل ، طعم هایی مانند تاهینی (یعنی در آن استفاده می شود) حمص) اما طعم شدیدتر و رنگ کمی تیره تر. زیر 2.5 قاشق غذاخوری تاهینی – یا آخرین راه حل ، کره بادام زمینی (بله ، به طور جدی!). اگر فقط می توانید کنجد چینی PASTE (ضخیم تر ، مانند قوام کره بادام زمینی) پیدا کنید ، به 1.5 قاشق غذاخوری کاهش دهید.
2. خمیر چیلی چینی در روغن – مورد علاقه من Fuyun Xiang La Wang (سس چیلی) است که در بیشتر بازرگانان چینی فروخته می شود. برای اضافه کردن پارک های فلفل به هر چیزی از باقیمانده استفاده کنید آسیایییا سس ها را در مواردی مانند potstickers / گیوزا. هر نوع خمیر فلفل دلمه آسیایی (ترجیحا در روغن) ، یک خمیر فلفل معمولی ، سمبل oelek را جایگزین کرده و یک روغن چیلی اضافی اضافه کنید.
3. سس سویا سبک – بطری به این ترتیب برچسب گذاری خواهد شد. می تواند برای تمام اهداف سس سویا فرعی باشد ، نه با سس سویا تیره (برای طعم قوی).
4. پنج پودر ادویه چینی iیک ترکیب ادویه (از صندلی پائین نیست!) پنج ادویه است. این ترکیب ادویه رایج است که در فروشگاه های مواد غذایی فروخته می شود (ool Woolies ، Coles).
5- فلفل سیچوان – ادویه جات ترشی جات هستند فلج کننده به جای حرارت سوزش معمولی فلفل ، و کمی طعم لیمو ، در غذاهای سیچوان رایج است (به عنوان مثال مرغ کونگ پائو). موجود در فروشگاه های آسیایی و برخی از فروشگاه های مواد غذایی خاص (به عنوان مثال مزارع ArHarris). بهتر است در ماهیتابه را به آرامی نان تست کنید و در صورت امکان کارهای خود را خرد کنید ، اما برای سادگی فقط از پخت و پزهای پیشرفته استفاده کنید (من این کار را بیشتر انجام می دهم). با فلفل سفید جایگزین کنید.
6. روغن چیلی – رنگ قرمز روشن ، و به همان اندازه تند به نظر می رسد! روغن چیلی چینی را در هر فروشگاه مواد غذایی آسیایی پیدا خواهید کرد ، در غیر این صورت تمام روغن چیلی به خوبی انجام خواهد داد. رستوران ها از روغن من بیشتر استفاده می کنند ، و همچنین مقدار آن را افزایش می دهند! 1 قسمت sriracha را به 2 قسمت روغن جایگزین کنید.
7. Sui Mi Ya Cai (سبزی خردل کنسرو) – در فروشگاه های آسیایی (ارزان قیمت 1.30 دلار) ، بهترین کیمچی ریز خرد شده است. اگر این مورد را پیدا نکردید نگران نباشید ، این دستور غذا فقط از یک آبپاش استفاده می کند. این گیاه خردل ترشی چینی (نوعی سبزی سبز) از سیچوان است. بافت و نمکی مانند کیمچی است.
8- سس سویا تیره – سس ها رنگ تیره تری دارند و طعم سویای شدید تری دارند. اگر این سس سویا تیره باشد ، بطری را به این ترتیب نشان می دهد. 2 قاشق چایخوری سس سویا طبیعی یا سبک – گوشت خوک آنقدر قهوه ای نمی شود.
9. رشته فرنگی – بهتر است از نودل تازه (بخش خنک کننده) ، ضخامت متوسط ​​سفید یعنی ضخامت 3 میلی متر در 1/8 “استفاده کنید. اگر از خشک استفاده می کنید ، از نودل های 300 گرم در 10oz سفید ساخته شده با گندم و طبخ در هر بسته استفاده کنید. رشته فرنگی سفید سنتی است (در برابر ظاهر عالی سس قرمز) ، اما در غیر این صورت از نودل هایی که می توانید استفاده کنید (500 گرم در لیوان تازه یا 300 گرم در 10 اونس خشک).
10. یادداشت های عمومی

  • دستور العمل نوشته شده تند است اما به صورت تند و تند نیست
  • ادویه جات ترشی جات را با استفاده از خمیر فلفل قرمز ، فلفل سیچوان و در آخر روغن چیلی کمتر کاهش دهید (روغن قسمت مهمی از Dan Dan Noodles است – شکل ظاهری ، دهان و دندان و طعم آن)
  • مقدار گوشت خوک اندک است – به معنای پر از گوشت نیست بلکه فقط یک آبپاش است. می توانید گوشت خوک را دو برابر کنید (قسمت ها را کلیک کنید و به مقیاس بکشید)
  • می توانید سبزیجات بخار پز بیشتری را برای تهیه یک غذای کامل اضافه کنید

11. این دستور العمل برای اولین بار در www.goodfood.com.au ظاهر شد که در آن ماهانه دستور العمل ها را ارائه می دهم. مجوز در وب سایت خودم با اجازه!
دستور العمل های مورد استفاده برای تهیه این دستورالعمل شامل موارد زیر است: غذای چین سیچوان و مثل همیشه خانواده شگفت انگیز در حواشی زندگی که من بسیاری از آموزش های خود را در مورد غذای واقعی چینی می دهم. من یک دختر هوادار فداکار هستم.
12. تغذیه در هر وعده

تغذیه ای:

کالری: 604کیلوکالری (30٪)کربوهیدرات: 56گرم (19٪)پروتئین: 21گرم (42٪)چربی: 34گرم (52٪)چربی اشباع: 10گرم (63٪)کلسترول: 41میلی گرم (14٪)سدیم: 1364میلی گرم (59٪)پتاسیم: 333میلی گرم (10٪)فیبر: 2گرم (8٪)قند: 5گرم (6٪)ویتامین ها: 460IU (9٪)ویتامین C: 8میلی گرم (10٪)کلسیم: 48میلی گرم (5٪)آهن: 2میلی گرم (11٪)

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا