آشپزی و تغزیه

طرز تهیه ترشی خانگی بسیار خوشمزه

ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می‌رسد. ترشی به را کنار انواع غذا‌ها می‌توان استفاده کرد.

طرز تهیه ترشی به خانگی بسیار خوشمزه

آموزش درست کردن ترشی به خوشمزه

ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می‌رسد. ترشی به را کنار انواع غذا‌ها می‌توان استفاده کرد.

آماده سازی : ۱۰ دقیقه
مناسب همه فصول

مواد لازم برای تهیه ترشی به:

  • به : یک کیلو‌گرم
  • سرکه ترجیحا سرکه سیب : یک لیتر
  • نمک : به میزان لازم

طرز تهیه ترشی به :

به‌ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آورید.
روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است.
سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى به‌ها بریزید.
درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.
بعد کنار غذا و ترشى‌هاى دیگه نوش جان کنید.

نکته مهم برای تهیه ترشی به:

این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسیار خوش طعم است.



طرز تهیه ترشی به خانگی بسیار خوشمزه
rozanehonline.com

 

همچنین بخوانید:  ساندویچ فرانسیسکو، ساندویچ مرغ و قارچ

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا