توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

طرز تهیه دسر ایبیزا خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

دسر که در فرهنگ‌های آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پی‌غذا یا پس غذا نیز می ‌گویند) که معمولاً در پایان یک وعده غذایی مصرف می‌ شود، به ‌طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می‌باشد.

طرز تهیه دسر ایبیزا خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

 

دسر ایبیزا , طرز تهیه دسر ایبیزا , دستور پخت دسر ایبیزا

دسر که در فرهنگ‌های آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پی‌غذا یا پس غذا نیز می ‌گویند) که معمولاً در پایان یک وعده غذایی مصرف می‌ شود، به ‌طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می‌باشد. اگر دنبال دسر خاص و خوشمزه می گردید می توانید دسر ایبیزا را درست کنید. دسر ایبیزا بسیار خوشمزه است. این دسر از یک لایه بیسکوییت آماده و یک لایه کرم شکلاتی و یک لایه خامه فرم گرفته تهیه می شود که داخل آن از میوه های مختلف استفاده شده و رول می شود. این دسر بسیار خوشمزه به صورت تک نفره است و می توان به راحتی در مهمانی ها آن را سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر ایبیزا در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر ایبیزا
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
شیر ۱ لیتر
شکر دانه ریز ۱ فنجان
آرد ۱ لیوان
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
شکلات تلخ ۱۲۰ گرم
کره ۱ قاشق غذا خوری
خامه ۱ بسته
موز یا توت فرنگی برای وسط دسر به مقدار لازم

طرز تهیه دسر ایبیزا

مرحله اول

برای تهیه دسر خوشمزه و مخصوص ایبیزا در ابتدای کار، شیر را به همراه آرد الک شده، شکر و کاکائو در یک قابلمه مناسب می ‌ریزیم و آن را روی شعله ملایم هم می ‌زنیم تا کمی غلیظ شود، بعد از روی گاز بر می ‌داریم.

مرحله دوم

سپس شکلات را به آن اضافه می‌ کنیم. بیسکویت ها را مانند آرد در غذاساز خرد می‌ کنیم و در سینی فر پهن می‌ کنیم. اگر سینی را کمی با کره چرب کنیم بسکویت ها نمی لغزند. آن را به درستی پهن می ‌کنیم و خوب پرس می‌ کنیم.

مرحله سوم

سس شکلات را که کمی از حرارت افتاده، آرام روی بیسکوییت ها، پهن می‌ کنیم. وقتی خنک شد، در یخچال قرار می‌ دهیم و می‌ گذاریم دو ساعت بماند. خامه زده شده و فرم گرفته را روی سس شکلات پهن می‌ کنیم

مرحله چهارم

و حداقل چهار و نیم ساعت یا یک شب در یخچال بماند. روی آن را با سلفون می ‌پوشانیم تا خشک نشود. سپس از یخچال خارج کرده و بعد برش می زنیم و به دلخواه موز و توت فرنگی روی آن قرار می دهیم به آرامی با کفگیر رول می ‌کنیم.

chishi.ir

 

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا