توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

دستور العمل مرغ Contadina مرغ | یک میز مشترک

Contadina Chicken - یک دستور غذای مرغ کلاسیک به سبک کشور ، مرغ ترد که در یک سس شراب معطر سفید با گوجه فرنگی و گیاهان تازه وانمود شده است!

Contadina Chicken – یک دستور غذای مرغ کلاسیک به سبک کشور ، مرغ ترد که در یک سس شراب معطر سفید با گوجه فرنگی و گیاهان تازه وانمود شده است!

این غذای خورش مانند دارای سس زیادی برای تهیه ماکارونی بالا یا ریختن آن با مقداری نان پوستی است. یک شام ساده و دلچسب که می توانید در کمتر از 30 دقیقه روی میز بروید!

یک ماهر بزرگ با مرغ Contadina با صفحات موجود در پس زمینه.

Contadina مرغ

Contadina مرغ یا Pollo alla contadina دلچسب ، روستایی و کاملاً خوشمزه است. پسندیدن مرغ Scarpariello، مرغ Contadina یک دستور العمل ایتالیایی آمریکایی است – با الهام از پخت و پز کشور ایتالیا ، بیشترین مواد ساده و فروتن را به دست می آورد.

این نوعی از دستور العمل هایی است که می توانید تقریباً در لحظه تحریک کنید. با یک لیست کوتاه از مواد تشکیل دهنده ، یک هفته دوستانه اما طعم دهنده و بسیار مناسب برای جمعیت است!

مواد لازم برای تهیه آن!

مانند بسیاری از دستور العمل های کلاسیک ایتالیایی ، این غذای مرغ بسیار انعطاف پذیر است و در حدود ایده استفاده از آنچه دارید طراحی شده است. احساس رایگان برای انطباق آن با آنچه در یخچال و گلخانه دارید!

  • مرغ ران – من از رانهای بدون پوست استفاده می کنم ، اما تقریباً می توانید از هر قطعه مرغ استفاده کنید – طبل ، سینه ، پاها ، استخوان و یا پوست روی یا خاموش!
  • پیازها – من از پیاز زرد استفاده کردم ، اما قرمز و سفید هم کار می کنند!
  • هویج
  • کرفس
  • سیر
  • شراب سفید – من از شراب سفید خشک استفاده کردم. برای کسانی که نمی نوشند ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه جایگزین خوبی است.
  • سهام مرغ – من از Betillon بهتر (Bouleon) استفاده کردم اما از هر مرغی که معمولاً استفاده می کنید استفاده می کنم.
  • گوجه فرنگیها – من از گوجه فرنگی گیلاس استفاده کردم زیرا این چیزی است که تقریباً هر نوع گوجه فرنگی در آن کار می کند. انواع کنسرو گوجه فرنگی (کامل یا تکه ای) تازه یا حتی خشک همه خوشمزه خواهد بود!
  • گیاهان تازه – من از آنجایی که در باغ من است رزماری استفاده کردم ، می توانید جعفری تازه یا پونه کوهی استفاده کنید. گیاهان تازه ندارید؟ به جای آن ، یک قاشق چایخوری چاشنی ادویه ، ریحان و / یا پونه کوهی ایتالیایی را جایگزین کنید.
  • پوست لیمو – اختیاری اما کمی از پوست طعم دهنده ها را روشن می کند.
  • جعفری تازه – اختیاری اما جعفری رنگ و طراوت را اضافه می کند.
  • نمک ، فلفل و روغن زیتون
یک بشقاب که حاوی نزدیک این دستور غذای مرغ Contadina با گوجه فرنگی و گیاهان در پس زمینه است.

طرز تهیه این دستور العمل مرغ مرغ Contadina

  1. مرغ را فصل کنید با نمک و فلفل من عموماً از یک نمک بزرگ نمک استفاده می کنم زیرا سهام می تواند شور باشد! شما همیشه می توانید نمک بیشتری اضافه کنید – اما نمی توانید آن را بیرون بیاورید!
  2. از یک ماهر بزرگ استفاده کنید (با درب) یا فر هلندی بریزید و آن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و روغن زیتون را اضافه کنید.
  3. مرغ را ببند تا قهوه ای طلایی شود
  4. مرغ را بردارید پیاز ، هویج ، کرفس ، گیاهان و سیر را اضافه کنید. بگذارید پخت و پز ، مرتب هم بزنید ، قسمت های قهوه ای را که در قسمت زیر قابلمه قرار دارد ، خرد کنید.
  5. شراب را اضافه کنید و طبخ کنید تا شراب تقریباً تبخیر شود و به تکه تابه ادامه دهید. من دوست دارم برای این کار از اسپاتول لاستیکی یا قاشق چوبی استفاده کنم!
  6. مرغ را اضافه کنیدسهام و گوجه فرنگی و جوش آورده گرما را به اندازه یک سیمرغ کم کاهش داده و قابلمه را با درب آن بپوشانید.
  7. پختن تا دمای داخلی برسد 165 درجه
  8. چاشنی زدن اگر از آن استفاده می کنید و سرو می کنید با جعفری و لیمو ترش تازه!

نکته

نیازی نیست قبل از پخت و پز مرغ خود را بشویید! فقط آن را از بسته خارج کرده و قطعات مرغ را با یک حوله کاغذی خشک کنید. راز “گرفتن یک قهوه ای قهوه ای طلایی بر روی مرغ (یا هر گوشتی!) این است که تا حد امکان یک سطح خشک داشته باشید!

چه چیزی را با این دستور العمل مرغ ایتالیایی سرو کنید

این دستور غذای مرغ روستایی ایتالیایی نه تنها دارای مواد انعطاف پذیر بلکه از نظر ظروف جانبی نیز قابل انعطاف است! ماکارونی طبیعی است “با” اما بسیاری از غذاهای جانبی دیگر که واقعا خوب جفت می شوند وجود دارد!

دستور العمل های ران بی مرغ و بدون پوست

  • مرغ ماربلا کلاسیک کتاب آشپزی نخل نقره ای!
  • مادراس کاری این کار ساده یک هفته کاری مقدمه ای عالی برای Curry هند است!
  • خورش مرغ مراکش زردآلوهای خشک شده و ادویه جات ترشی جات این عطر آسان هر هفته در هفته را با یک برچسب مرغ کلاسیک تهیه می کنند.
  • مرغ زیتون لیمو و زیتون های سبز این طرز تهیه مرغ یک تابه را طعم می دهند!

اگر از این دستور العمل لذت می برید ، من دوست دارم که شما به آن امتیاز 5 ستاره بدهید! به سلامتی! نانسی

Contadina مرغ

Contadina Chicken – یک دستورالعمل مرغ کلاسیک به سبک کشور ، مرغ ترد است که در یک سس شراب معطر سفید با گوجه فرنگی و گیاهان تازه غرق می شود.

چاپ پین نرخ به کلکسیون اضافه کن

دوره: غذای اصلی

غذا: ایتالیایی

کلمه کلیدی: بی مرغ ران مرغ ، مرغ ماهر

زمان آماده سازی: 15 دقایق

زمان پخت: 35 دقایق

زمان کل: 50 دقایق

خدمات: 4

کالری: 620کیلوکالری

عناصر

  • 2 پوند ران مرغ بدون پوست ، بدون فاقد
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز تکه
  • 1 هویج تکه
  • 1 ساقه کرفس تکه
  • 2 میخک ها سیر خرد شده با نمک
  • 4 شاخه ها رزماری جعفری یا 1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی
  • 1/2 فنجان شراب سفید خشک
  • 1 فنجان سهام مرغ
  • 2 فنجان ها گوجه گیلاسی یا سایر گوجه فرنگی های تازه یا کنسرو شده
  • 3 قاشق غذاخوری جعفری ایتالیایی چرخ کرده
  • 1 لیمو تند و تیز
  • نمک
  • فلفل

دستورالعمل ها

  • مرغ را با حوله های کاغذی خشک کنید.
  • مرغ را با نمک و فلفل به آرامی حل کنید و کنار بگذارید.
  • پیاز را به برش های اینچی برش دهید.
  • هویج را پوست گرفته و تفت دهید.
  • کرفس را به تاس بریزید.
  • سیر را با کمی نمک خرد کنید. این به خرد شدن سیر کمک می کند تا درون سس ذوب شود.
  • یک ظرف بزرگ را با یک درب بیش از حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  • روغن زیتون را اضافه کرده و چرخانده تا تابه را بپوشاند.
  • مرغ را اضافه کرده و به مدت 4 – 5 دقیقه بپزید تا مرغ به راحتی از ماهی تابه بلند شود و قهوه ای طلایی شود.
  • مرغ را چرخانده و 2 – 3 دقیقه دیگر بپزید.
  • مرغ را از قابلمه جدا کرده و کنار بگذارید.
  • پیاز ، هویج ، کرفس و گیاهان آن را اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه آنرا بپزید تا قسمت های زیر قهوه ای را که در قسمت زیر قابلمه قرار دارد ، خرد کنید.
  • سیر را اضافه کرده و به مدت 3 تا 4 دقیقه دیگر پخت و پز را ادامه دهید.
  • شراب را اضافه کرده و هم بزنید ، کف تابه را خرد کنید.
  • پخت و پز را ادامه دهید تا تقریباً تمام شراب تبخیر شود.
  • مرغ را به قابلمه (با هر نوع آب انباشته) ، سهام و گوجه فرنگی اضافه کنید.
  • مخلوط را به جوش بیاورید و سپس آن را به حالت سس شدن کاهش دهید.
  • کف ظرف را بپوشانید و 10 تا 15 دقیقه دیگر ادامه دهید تا بجوشد تا مرغ به دمای داخلی 165 درجه برسد.
  • در صورت استفاده از گیاهان تازه ، هر نوع ساقه را بردارید. در صورت لزوم چاشنی را چشید و تنظیم کنید. پوست لیمو و جعفری را در بالا بپاشید و سرو کنید.

یادداشت

عناصر:

مرغ – من از ران های مرغ بدون پوست و بی بو برای عطر و طعم غنی تر آنها استفاده کردم ، اما احساس راحتی کنید که از هر قطعه مرغی که دارید / لذت ببرید. توجه: اگر در مرغ از استخوان استفاده می کنید ، زمان پخت و پز طولانی تر خواهد بود! گوجه فرنگیها – همانطور که اشاره کردم تقریباً از هر نوع گوجه فرنگی در این دستور غذا می توانید استفاده کنید. هر دو کار تازه یا کنسرو هستند! اگر از گوجه فرنگی کنسرو شده استفاده می کنید ، آنها را قبل از افزودن به دستور العمل ، تخلیه کنید. گیاهان – من عاشق استفاده از گیاهان تازه در این ظرف هستم ، اما اگر آنها را در دست ندارید ، گیاهان خشک به خوبی کار می کنند. ادویه جات ترشی جات ایتالیا یا ترکیبی از ریحان / رزماری ، پونه کوهی واقعاً خوب کار می کنند. اگر مخلوطی از گیاه مدیترانه ای را که دوست دارید ، احساس راحتی کنید که از آن استفاده کنید. شراب – شراب عمق طعم و مقداری اسیدیته مورد نیاز را به این ظرف می افزاید. اگر نوشیدنی ندارید (یا شراب ندارید!) از 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه استفاده کنید. من با 1 قاشق غذاخوری شروع می کنم. قبل از سرو ، سس را مزه دار کنید و اگر به نظر می رسد کمی تند است ، آب لیموترش بیشتری اضافه کنید تا مزه دار شود. نکات: مخلوط کردن سیر تنها با یک نمک نمکی به تجزیه سیر کمک می کند تا در حین پخت غذا تقریباً حل شود. این یکی از تکنیک های مورد علاقه من برای جلوگیری از تکه های سیر در یک ظرف است! ذخیره سازی: این دستور العمل را می توان یک روز زودتر از زمان تهیه کرد. بگذارید مرغ خنک شود و سپس آن را بپوشانید و یخچال کنید. برای گرم کردن مجدد: ظرف را با درب یا فویل بپوشانید و دوباره در فر 350 درجه گرم کنید. این دستور العمل همچنین به خوبی منجمد می شود. حداکثر 2 ماه را بپوشانید و یخ بزنید. برای گرم کردن مجدد ، یک شب در یخچال ذوب شده و در فر 350 درجه گرم کنید.

تغذیه

کالری: 620کیلوکالری | کربوهیدرات: 15گرم | پروتئین: 40گرم | چربی: 42گرم | چربی های اشباع شده: 11گرم | کلسترول: 224میلی گرم | سدیم: 297میلی گرم | پتاسیم: 925میلی گرم | فیبر: 3گرم | قند: 6گرم | ویتامین A: 4068IU | ویتامین سی: 50میلی گرم | کلسیم: 69میلی گرم | اهن: 3میلی گرم

Source link

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا