توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

سوپ کلم

سوپ کلم

سوپ کلم

سوپ کلم پیش غذای خوشمزه و سبکی است و برای طرفداران سبزیجات سالم و مقوی انتخابی لذیذ است. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه سوپ کلم را بخوانید.

مواد لازم

گوجه فرنگی 2 عدد

هویج 2 عدد

ساقه کرفس خرد شده 2 لیوان

آب مرغ 4 پیمانه

آب جوش 4 پیمانه

کلم خرد شده 200 گرم

روغن زیتون 2 قاشق سوپ‌خوری

سیر 1 حبه

نمک و پودر فلفل سیاه

طرز تهیه

1- هویج‌ها را به شکل حلقه‌‌ای خرد کنید.

2- دو قاشق روغن زیتون را در یک قابلمه‌ی بزرگ بریزید و سیر له شده و گوجه فرنگی پوست گرفته شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

3- کلم را درشت خرد کنید و با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنید و همراه با هویج و کرفس تفت دهید تا نرم شود.

4- آب مرغ و آب جوش را به ترکیبات اضافه، و شعله را زیاد کنید. حواستان باشد سوپ را هم بزنید تا ته نگیرد؛ پس از 5-6 دقیقه، شعله را کم کنید؛ در صورت لزوم یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگیج به سوپ اضافه کنید.

5- سوپ برای 10-15 دقیقه سوپ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.

6- سوپ را در ظرف دلخواه ریخته و روی آن را تزئین و سرو کنید.

نوش جان!

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا