توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

طرز تهیه کوفته برنج و مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

کوفته برنج و مرغ یکی از انواع کوفته های ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته برنج و مرغ در ادامه با سایت آموزشی سیراف همراه باشید.

طرز تهیه کوفته برنج و مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

 
طرز تهیه کوفته برنج و مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

کوفته برنج و مرغ یکی از انواع کوفته های ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که با طعم های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته برنج و مرغ در ادامه با سایت آموزشی سیراف همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۲ عدد
آرد سوخاری½ فنجان
شیر½ فنجان
تخم مرغ۱ عدد
نمک۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز۱ قاشق جایخوری
برنج پخته۱ لیوان
روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه

مرحله اول

برای تهیه کوفته مرغ و برنج خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را درون چرخ گوشت یا میکسر می ریزیم و میکس می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آرد سوخاری و تخم مرغ را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس شیر را به همراه نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به کاسه می افزاییم و مواد را کمی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس برنج پخته شده را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را مجددا مخلوط می کنیم تا مایه کوفته کاملا منسجم و یکدست شود. در صورتی که پس از ترکیب کردن مواد، مایه کوفته شل بود، مقداری آرد سوخاری اضافه کرده و مجددا مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کوفته منسجم شود.

مرحله چهارم

در ادامه به اندازه یک نارنگی از مواد بر می داریم و آنرا به صورت گرد یا انگشتی شکل می دهیم و درون یک سینی مناسب می چینیم. پس از اینکه تمام مایه کوفته را به همین شکل آماده کردیم، روی سینی را با سلفون می پوشانیم.

مرحله پنجم

حالا سینی را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا کوفته ها منسجم تر شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا کوفته ها را به صورت یکدست سرخ می کنیم. در ادامه کوفته های سرخ شده را درون توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس نسبت به ذائقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

chishi.ir

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا