توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

طرز تهیه کیک هویج و گردو + در فر و بدون فر

طرز تهیه کیک هویج و گردو مانند دیگر کیک‌هاست با این تفاوت که باید درون کیک را با هویج رنده شده و گردو خرد شده پر کنیم. در هنگام درست کردن این کیک باید به یک سری نکات توجه کرد تا کیک حالت خمیری پیدا نکند.

سیرافی ها| سرویس آشپزی یکی از کار‌های لذت بخش برای خانم‌های خانه دار درست کردن انواع کیک‌ها با طعم و تزئین‌های مختلف است. یکی از انواع کیک‌های خوشمزه کیک‌های میوه‌ای هستند که کیک هویج و گردو نیز در آن دسته قرار دارد. این کیک دارای بافتی نرم و لذیذ است. در ادامه طرز تهیه کیک هویج و گردو با فر و بدون فر را خواهیم گفت.

طرز تهیه کیک هویج و گردو در فر

مواد لازم
 آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه سرخالی
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۳/۴ پیمانه 
هویج رنده شده ۲ پیمانه 
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری 
دارچین ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری 
مغز گردو ۱/۲ پیمانه 
خامه برای تزئین کیک  به مقدار لازم

زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک ۲ ساعت


دستور تهیه

  • ابتدا درون یک ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم و با همزن خوب می‌زنیم تا رنگ آن تغییر کند.
  • روغن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن حتما هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
  • هویج را بشویید و رنده کنید.
  • گردو‌ها را ریز خرد کنید (می‌توانید گردو را با مخلوط کن ریز ریز کنید).

 

طرز تهیه کیک هویج و گردو

 

  • هویج و گردو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
  • فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بگذارید تا داغ شود.
  • کف قالب را خوب چرب کنید و مایه‌ی آماده شده را درون آن بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه درون فر بگذارید.
  • پس از آن کیک را از فر خارج کنید. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد).
  • صبر کنید کیک کمی خنک شود سپس آن را از قالب جدا کنید و در ظرف مورد نظر بگذارید.
  • روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید و با یک لیوان چای نوش جان کنید.

کیک هویج و گردو

طرز تهیه کیک هویج و گردو (بدون فر و روی گاز)

اگر شما هم دوست دارید کیک هویج و گردو درست کنید، ولی به فر دسترسی ندارید، می‌توانید به راحتی این کیک را بدون فر درست کنید. در ادامه طرز تهیه کیک هویج و گردو بر روی شعله گاز را خواهیم گفت.

مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
مغز گردو  نصف لیوان
هویجی که ریز رنده شده  به اندازه‌ی ۲ لیوان سر خالی
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
روغن مایع سه چهارم لیوان
وانیل و نمک   نوک قاشق چایخوری
دارچین یک و نیم قاشق چایخوری

زمان لازم برای آماده سازی و پخت کیک ۲ ساعت


دستور تهیه

  • ابتدا درون یک ظرف تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم و با همزن خوب می‌زنیم تا رنگ آن تغییر کند.
  • روغن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر دارچین را الک کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن حتما هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
  • هویج را بشویید و رنده کنید.
  • گردو‌ها را ریز خرد کنید.
  • هویج و گردو را به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به صورت دورانی خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند.
  • کف یک قابلمه تفلون را خوب چرب کنید و آرد بریزید سپس مایه‌ی آماده شده را درون آن بریزید.
  • روی شعله گاز یک شعله پخش کن بگذارید و قابلمه را به مدت نیم ساعت روی آن قرار دهید.
  • پس از آن کیک را تست کنید ببینید پخته است یا نه. (کیک زمانی پخته است که اگر یک چنگال درون آن فرو کردید موادی به آن نچسبد).
  • اگر پخته بود کیک را از شعله بردارید و صبر کنید کیک کمی خنک شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
  • روی کیک را با خامه و گردو تزئین کنید و با یک لیوان چای نوش جان کنید.

 

کیک هویج و گردو

اگر شما نیز تجربه‌ای از درست کردن کیک هویج و گردو دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می‌شناسید، آن را با ما و دیگر مخاطبان ستاره از طریق بخش “ارسال نظر” در انتهای همین صفحه در میان بگذارید.

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا