توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

مراحل تهیه میوه خشک

میوه خشک چگونه تهیه می شود این ماده خوردنی خوشمزه چه میزان کالری وارد بدنمان میکند مراحل مختلف تهیه میوه خشک در این بخش توضیح داده شده است می توانید به عنوان یک میان وعده خوشمزه از میوه خشک استفاده کنید و برای تغذیه همراه فرزندانتان در مدرسه از آن ها استفاده کنید .

میوه خشک چگونه تهیه می شود این ماده خوردنی خوشمزه چه میزان کالری وارد بدنمان میکند مراحل مختلف تهیه میوه خشک در این بخش توضیح داده شده است می توانید به عنوان یک میان وعده خوشمزه از میوه خشک استفاده کنید و برای تغذیه همراه فرزندانتان در مدرسه از آن ها استفاده کنید .

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه میوه خشک در منزل را به شما آموزش دهیم .

 میوه خشک جزو خشکباری است که اگر در منزل تهیه کنید هم به اقتصاد خانواده کمک کرده‌اید و برایتان ارزان درآمده، هم می‌توانید از میوه‌های در آستانه خرابی استفاده بهتری ببرید، هم مواد معدنی آن از بین نمی‌رود و هم جزو تنقلاتی به شمار می‌رود که بخصوص در این ایام و با نزدیک شدن به روزهای عید نوروز کاربرد و استفاده بیشتری دارد.

یک پیمانه شکر را با سه چهارم پیمانه آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید. سپس میوه‌های مورد نظرتان را (نارنگی، پرتقال، موز، آناناس، کیوی، سیب و مانند اینها) حلقه حلقه کرده، به شربت آغشته کنید. میوه‌هایی چون پرتقال و نارنگی را می‌توانید با پوستشان حلقه کنید. اضافه شربت را بگیرید. کف سینی یک کاغذ روغنی پهن کنید و میوه‌ها را کنار هم بچینید. دقت کنید که میوه‌ها در این مرحله روی هم قرار نگیرند.

فر را روشن کرده، تنظیم آن را روی کمترین حرارت ممکن قرار دهید. سینی را در فر بگذارید و وقتی روی میوه‌ها خشک شد، سینی را خارج کرده و میوه ها را برگردانید. دوباره سینی را در فر بگذارید تا روی دیگر میوه‌ها نیز خشک شود.

این کار معمولا بین یک تا سه ساعت زمان لازم دارد. پس از آن میوه خشک شما آماده است.

اگر فر نداشتید نیز میتوانید پس از آغشته کردن میوه‌ها به شربت، آنها را روی سینی گذاشته، برای حفاظت از گرد و غبار روکشی روی آن پهن کنید و سینی را پره‌های شوفاژ بگذارید تا بمرور میوه‌ها خشک شوند.

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا