توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

دستور العمل خامه ای مکزیکی خامه ای | یک میز مشترک

صاف و خامه ای ابریشمی ، با عطر و طعم غنی از کارامل ، این دسر معتبر مکزیکی ساخته شده فوق العاده آسان است!

فلان مکزیکی – صاف و خامه ای ابریشمی ، با عطر و طعم غنی از کارامل ، این دسر معتبر مکزیکی ساخته شده فوق العاده آسان است!

فقط با شکر ، تخم مرغ ، شیرین شده توسط شیر تغلیظ شده ، شیر تبخیر شده و وانیل ساخته شده است ، می توانید هر زمان که اعتصاب خلق و خوی شدید داشته باشید ، این دستور غذای آسان را شلاق بزنید!

یک تکه از فلان مکزیکی را روی یک بشقاب با تمشک تازه و رنده نعناع بریزید.

دستور العمل فلان مکزیکی

همه ما دستور العمل های دسر مورد علاقه خود را داریم که به طور مرتب روی می آوریم. برخی از مال من این است پودینگ تافی چسبناک (می توانید در گلدان فوری بسازید!) و فلان اسپانیایی.
Flan یا caranel flan همانطور که گهگاهی از آن نامیده می شود ، یک دسر کلاسیک کاستارد است که در سراسر آمریکای لاتین محبوب است و من در آن آزمایش کرده ام. شگفت آور است که یک دسر با چنین مواد ساده ای می تواند نسخه های زیادی داشته باشد!

آیا فلان مکزیکی است؟

در حالی که مکزیک نسخه آن را دارد ، دسر در آنجا اختراع نشده است. مورخان خاستگاه فلان را به رم باستان ردیابی می كنند كه در سراسر اروپا گسترش یافته و از آنجا راهی مکزیك و سراسر آمریكای لاتین شده است.

آنچه Flan مکزیکی را از سایر دستور العمل های flan جدا می کند این است که شما نیازی به تهیه کاستارد ندارید! درست است – نسخه مکزیک به آسانی باز کردن برخی از قوطی ها و ترک برخی از تخم ها است!

بنابراین ، آیا “ترک خوردگی” خواهیم کرد؟

فلان مکزیکی از چیست؟

ساخته شده از عناصر شیرین سازی و یخچال و فریزر ، شما می توانید این دسر مکزیکی آسان را در هر زمان اعتصاب خلق و خوی درست کنید!

  • تخم مرغ – من در دستور العمل از تخمهای بزرگ استفاده کردم.
  • شیر تغلیظ شده شیرین – محبوب ترین مارک در ایالات متحده مارک Eagle است اما هر مارکی کار خواهد کرد!
  • شیر تبخیر شده – من از یک برند عمومی استفاده کردم ، اما از هر مارکی که ترجیح می دهید استفاده کنید.
  • شکر دانه ریز
  • وانیل – وانیل مکزیکی انتخاب واضحی است اما هر نوع وانیلی با کیفیت کار خواهد کرد!
  • کمی نمک
  • اب
  • آب لیمو

در تحقیق این دستور العمل فلان مکزیکی ، نسخه های مختلفی پیدا کردم. برخی از دستور العمل ها اضافه کردن شکر اضافی و برخی از آنها به جای شیر تبخیر شده را به عنوان شیر معمولی استفاده می کردند.

در آزمایش این دستور العمل ، فهمیدم که شکر اضافی باعث می شود که طعم دهنده شیرین شود.

شما قطعاً می توانید شیر معمولی را برای شیر تبخیر شده جایگزین کنید ، اما این بافت بیشتر شبیه به کاستارد است تا مانند کیک پنیر!

تصویر فلان را با تمشک و نعناع ببندید.

طرز تهیه فلان – نکات و ترفندها:

نکته

اضافه کردن یک قطره یا دو عدد آب لیمو ، کارامل را از سخت شدن سریع دور می کند و ریختن آن را آسان تر می کند!

اگر از نکات من در مورد تهیه بهترین دستور العمل Flan پیروی کنید ، ساختن فلان بسیار آسان است!

  1. مطمئن شوید که قفسه اجاق گاز شما در مرکز اجاق گاز باشد. گلدان خامه ای تقریباً در حین پخت گرم است!
  2. ساخت کارامل بسیار آسان است ، اما صبر و توجه می کند – هر کاری که می کنید ، دور نباشید از ماهیتابه (من از تجربه صحبت می کنم!)
  3. شکر را پخش می کنیم در یک لایه یکنواخت به قند کمک می کند تا به طور مساوی ذوب شود.
  4. از گرمای متوسط ​​متوسط ​​استفاده کنید هنگام تهیه کارامل. هنگامی که شکر شروع به ذوب شدن کرد ، ماهیتابه را به آرامی چرخانده تا قندها به دور آن حرکت کنند. ماهیتابه را به صورت دوره ای ادامه دهید تا شکر همچنان ذوب شود و رنگ عمیق کهربا به خود بگیرد.
  5. یک قطره یا دو عدد آب لیمو را اضافه کنید به شکر و آب ، کارامل را از سخت شدن سریع نگه می دارد و آن را آسان تر ریختن درون قابلمه کیک می کند!
  6. ساخت گارد – نیازی به پخت این کاستارد را قبل از پخت ندارید. در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها ، شیرهای شیرین شده و شیر تغلیظ شده ، تبخیر شده ، وانیل ، و نمک نمک را با هم مخلوط کنید. توجه داشته باشید: بسیاری از دستور العمل ها استفاده از مخلوط کن را نشان می دهند ، که این کار را انجام می دهد. با این حال ، من می دانم که مخلوط کردن آن در مخلوط کن حاوی تعداد زیادی حباب هوا است. این حباب های هوا در حفره های کوچک پخته شده تبدیل می شوند. البته این به هیچ وجه تأثیر نمی گذارد ، اما فکر می کنم ظاهر و بافت بدون سوراخ بهتر است ، بنابراین توصیه می کنم به جای آن مخلوط تخم مرغ را بزنید.
  7. تا زمانی که گارد صاف باشد و تخمها کاملاً در آن قرار گیرند ، مکمل را بزنید.
  8. گلدان را در حمام آب بپزید. من از یک ظرف مخصوص پخت و پز فلزی استفاده می کنم زیرا این تنها من است که در تابه کیک من مناسب است و به خوبی کار می کند. از هرکدام از ماهیتابه ها استفاده کنید از ماهیتابه خود استفاده کنید!
  9. گارد را روی کارامل بریزید. توجه داشته باشید: من كاردارد را از طریق صاف كننده داخل طرح كیك یا ظرف فلان می ریزم تا حباب های هوا باقیمانده از بین برود.
  10. چگونه از Fan خود پرده برداریم! گلدان را دوباره در ظرف قابلمه قرار دهید و آب داغ را در اطراف پایه تابه کیک بریزید – در حدود 1/4 اینچ برسد. بگذارید 2 – 3 دقیقه بماند. ماهیتابه را از قابلمه جدا کرده و ظرف سرو خود را در بالا قرار دهید ، و کنار آن را سرو کنید.
  11. هر دو تابه کیک و بشقاب سرو را به طور ایمن چسباند ، کف قابلمه را بریزید و بشقاب را سرو کنید تا تابه کیک در بالا باشد. این فلان باید به راحتی از بین برود!

آیا فلان مکزیکی گرم یا سرد است؟

اگرچه برخی از مردم آن را مستقیماً از یخچال و فریزر دوست دارند ، اما من دوست دارم که فانوس من کمی زیر دمای اتاق باشد! اگر پوست خنک خیلی سرد است ، نمی توانید طعم آن را مزه دار کنید.

چه کاری با فلان مکزیکی سرو کنیم!

طعم مکزیکی تقریباً به هر وعده غذایی خاتمه می یابد!

  • مرغ ترشی شده ماست – عطر و طعم لیمو و نعناع این ماریناد آسان!
  • میگو لویی – یک دستورالعمل کلاسیک از میگوهای شیرین ، کاهو ترد و یک پانسمان خامه ای ، رویایی!
  • گلدان های ماست – این پستانداران بدون مخمر چیزی نیستند که با همه چیز درست شود و برود!
  • مرغ زیتون –مرغ تند و آبدار که در یک سس لیمو و زیتون الهام گرفته از مراکش غرق می شود!

اگر از این دستور العمل لذت می برید ، من دوست دارم که شما به آن امتیاز 5 ستاره بدهید! به سلامتی! نانسی

عناصر

  • 1 فنجان قند
  • 1/8 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
  • 5 تخم مرغ
  • 1 14 اونس می توان شیر تغلیظ شده شیرین
  • 1 12 اونس می توان شیر تبخیر شده
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری اب

دستورالعمل ها

  • فر را تا 325 درجه گرم کنید.
  • شکر ، آب و آب لیمو را در یک قابلمه کف سنگین ترکیب کنید.
  • گرمای بیش از حد متوسط ​​را گرم کنید. وقتی شکر شروع به ذوب شدن کرد ، ماهیتابه را بلند کرده و به آرامی آن را چرخانده تا شکر حرکت کند.
  • ماهیتابه را به صورت دوره ای ادامه دهید تا همه شکر ذوب شود و مخلوط یک رنگ کهربا عمیق باشد.
  • کارامل را درون یک قابلمه کیک یا تابه 8 اینچی بریزید.
  • در یک کاسه بزرگ مخلوط تخم مرغ ، شیر تغلیظ شده شیرین شده ، شیر تبخیر شده ، وانیل و نمک را مخلوط کنید. تا زمانی که مخلوط یکدست شود و هیچ اثری از تخم باقی نماند ، شستشو دهید.
  • کاستارد را از طریق یک صاف کننده داخل تابه روکش دار کارامل بریزید.
  • تابه کیک را با فویل بپوشانید و در یک ظرف قابلمه قرار دهید.
  • آب را جوشانده و آب را در اطراف پایه تابه کیک بریزید. ظرف قابلمه را پر کنید تا آب در نیمه کار با ماهیتابه بیاید.
  • ظرف قابلمه را با قابلمه کیک داخل فر قرار دهید. 45 – 50 دقیقه پخت تا زمانی که flan تنظیم شود.
  • از فر خارج کنید و ماهیتابه را از حمام آب جدا کنید. کشف و اجازه دهید خنک شود.
  • برای آشکار سازی فلان: گلدان را دوباره در ظرف قابلمه قرار دهید و آب داغ را در اطراف پایه تابه کیک بریزید – در حدود 1/4 اینچ برسد. بگذارید 2 – 3 دقیقه بماند.
  • ماهیتابه را از قابلمه جدا کرده و ظرف سرو خود را در بالا قرار دهید ، و کنار آن را سرو کنید.
  • هر دو تابه کیک و بشقاب سرو را به طور ایمن چسباند ، تابه را بریزید و بشقاب را سرو کنید تا تابه کیک در بالا باشد.
  • پرچم باید درست روی بشقاب سرو شود. اگر درست از بین نرفت ، تابه کیک را تکان دهید تا پوسته پوسته شود.
  • هر کارامل باقیمانده را روی قسمت بالای گلدان بچسبانید.
  • در صورت تمایل با انواع توت ها و نعناع چاشنی بزنید. خدمت.

یادداشت

  1. ساخت کارامل بسیار آسان است ، اما صبر و توجه می کند – هر کاری که می کنید ، دور نباشید از ماهیتابه (من از تجربه صحبت می کنم!)
  2. شکر را پخش می کنیم در یک لایه یکنواخت به قند کمک می کند تا به طور مساوی ذوب شود.
  3. از گرمای متوسط ​​متوسط ​​استفاده کنید هنگام تهیه کارامل – سعی نکنید با افزایش گرما روند را سرعت بخشید.
  4. یک یا دو قطره آب لیمو اضافه کنید به شکر و آب ، کارامل را از سخت شدن سریع نگه می دارد و ریختن آن را در قابلمه کیک راحت تر می کند!
  5. ساخت گارد: بسیاری از دستور العمل ها استفاده از مخلوط کن را نشان می دهند ، که این کار را انجام می دهد. با این حال ، من می دانم که مخلوط کردن آن در مخلوط کن حاوی تعداد زیادی حباب هوا است. این حباب های هوا در حفره های کوچک پخته شده تبدیل می شوند. البته این به هیچ وجه تأثیر نمی گذارد ، اما فکر می کنم ظاهر و بافت بدون سوراخ بهتر است ، بنابراین توصیه می کنم به جای آن مخلوط تخم مرغ را بزنید.
  6. پختن flan در حمام آب. من از یک ظرف مخصوص پخت و پز فلزی استفاده می کنم زیرا این تنها من است که در تابه کیک من مناسب است و به خوبی کار می کند. از هرکدام از ماهیتابه ها استفاده کنید از ماهیتابه خود استفاده کنید!
  7. شما می توانید قبل از موعد فلان بزنید! یکی از نکات جالب در مورد این دستور العمل این است که می توانید به راحتی قبل از زمان آن را تهیه کنید – تا 3 روز!
  8. به فروشگاه: وقتی flan کاملا خنک شد ، تابه را با فویل بپوشانید و یخچال بزنید.
  9. برای خدمت: اگر قبل از موعد چربی خود را درست کرده اید ، حدود 30 دقیقه قبل از برنامه ریزی برای سرو آن را از یخچال خارج کنید.

تغذیه

کالری: 138کیلوکالری | کربوهیدرات: 25گرم | پروتئین: 3گرم | چربی: 3گرم | چربی های اشباع شده: 1گرم | کلسترول: 102میلی گرم | سدیم: 76میلی گرم | پتاسیم: 38میلی گرم | قند: 25گرم | ویتامین A: 149IU | کلسیم: 15میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا