سوپ عدس گل گل کلم خامه ای (1 گلدان!)
این سوپ آخرین دستور ما برای سال 2019 است! ما نمی توانیم فکر کنیم یک غذای نهایی بهتر برای به اشتراک گذاشتن از یک آغوش گرم و گرم در قالب سوپ خامه ای در اواسط زمستان.
این سوپ آخرین دستور ما برای سال 2019 است! ما نمی توانیم فکر کنیم یک غذای نهایی بهتر برای به اشتراک گذاشتن از یک آغوش گرم و گرم در قالب سوپ خامه ای در اواسط زمستان.
این سوپ 1 گلدان ترکیبی از عدس قرمز ، زنجبیل ، ادویه جات ترشی جات ، هویج و گل کلم است که آن را پر از فیبر و پروتئین گیاهی و بزرگ روی طعم بگذارید به شما نشان دهیم که چگونه این کار انجام شده است!
این سوپ با تهیه پیاز ، سیر ، زنجبیل و هویج شروع می شود. سپس گل کلم ، آبگوشت و عدس را اضافه کنید.
برای ادویه ، چیزهای ساده را با زنجبیل تازه نگه داشتیم ، پودر کاری، و یک مشت کنی ، که شیرینی هویج را به زیبایی تکمیل می کند.
لمس شیر نارگیل قبل از مخلوط باعث می شود نهایی بافت خامه ای. سوون!
امیدواریم این سوپ را دوست داشته باشید! این است:
- خامه ای
- راحت
- غنی از مواد مغذی
- سریع و آسان برای ساخت
- همه کاره
- & خوشمزه – لذیذ
این باعث می شود کامل سوپ آخر هفته هنگامی که به چیزی که سریعاً روی آن غذا بخورد نیاز دارید. این به تنهایی خوشمزه است ، اما همچنین با ما جفت می شود سالاد سیب پکن آروگولا، تخت گیاه سیر (یا نان) یا ما مرغ کباب شده آسان.
جایزه: به زیبایی تکرار می شود ، و آن را برای غذاهای باقیمانده ، ناهار و غذاهای فریزر ایده آل می کند!
سوپ های راحت تر
اگر این دستور العمل را امتحان می کنید ، به ما اطلاع دهید! نظر دهید ، رتبه بندی کنید ، و برچسب زدن یک عکس را فراموش نکنید #minimalistbaker در اینستاگرام. سلامتی ، دوستان!
سوپ عدس گل گل کلم خامه ای (1 گلدان!)
سوپ گل کلم خامه ای 1 گلدان با هویج ، زنجبیل و عدس قرمز! کاملاً ادویه دار ، تهیه سریع و آسان و آماده سازی وعده های غذایی مناسب!
زمان آماده سازی 10 دقایق
زمان پخت 30 دقایق
زمان کل 40 دقایق
خدمات: 4 (خدمات)
دسته بندی:
سوپ
غذا:
فاقد گلوتن ، وگان
فریزر دوستانه
1 ماه
آیا آن را نگه می دارد؟
3-4 روز
عناصر
- 2
قاشق غذاخوری
روغن آووکادو
(یا زیر آب بدون روغن) - 1
متوسط
پیاز سفید یا زرد - 2
متوسط
هویج، تکه - 1
ساقه
کرفس ، خمیر
(اختیاری) - 1
قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه خرد شده - 2-3
میخک ها
سیر - 1
سر
گل کلم ، به قطعات اندازه نیش خرد شده است
(4 پوند به عنوان دستور اصلی نوشته شده است) - 2-3
قاشق غذاخوری
پودر کاری - 1
خرج کردن
فلفل قرمز
(اختیاری) - 4
فنجان ها
آبگوشت
(یا زیر سوپ مرغ اگر وگان یا گیاهخوار نباشند) - 1/2
فنجان
عدس قرمز - 1/2
قاشق غذاخوری
نمک دریا ، به علاوه بیشتر برای طعم دادن - 2
قاشق غذاخوری
خامه نارگیل
(یا زیر 1/4 فنجان شیر نارگیل پرچرب به عنوان دستور العمل نوشته شده است // در صورت تغییر اندازه خدمت ، مقدار را تنظیم کنید)
دستورالعمل ها
-
یک گلدان بزرگ را گرم کنید (یا فر هلندی) بیش از حرارت متوسط. پس از داغ شدن ، روغن ، پیاز ، هویج و کرفس (اختیاری) و سس را به مدت 4-5 دقیقه اضافه کنید – گهگاهی هم بزنید. سپس زنجبیل و سیر و سس را به مدت 2-3 دقیقه بیشتر یا تا زمانی که معطر شود اضافه کنید.
-
گل کلم ، پودر کاری ، کاین (اختیاری) ، آبگوشت ، عدس و نمک را اضافه کنید. روی حرارت متوسط به جوش کم بیاورید و سپس حرارت را به مدت کم کاهش دهید ، بپوشانید و بجوشانید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که عدس و گل کلم شیرین شود ، بجوشانید.
-
خامه نارگیل را اضافه کرده و با آن مخلوط کنید مخلوط کن غوطه وری تا زمانی که خامه ای نماند و هیچ بیتی باقی نماند (اگر مشکل در ترکیب باشد ، می توانید به صورت اختیاری به a انتقال دهید مخلوط کن و تا زمانی که خامه و یکدست شود زیاد مخلوط کنید.
-
چاشنی ها را تنظیم کرده و اضافه کنید ، اضافه کردن پودر کاری بیشتر برای ادویه جات ترشی جات ، روغن گرما یا نمک برای طعم کلی. چند دقیقه دیگر روی حرارت متوسط پخت و پز را ادامه دهید.
-
همانطور که هست یا با چاشنی دلخواه سرو کنید (ما با سیرانتوی تازه و یک چرخش اضافی شیر نارگیل رفتیم). باقیمانده های پوشیده شده را در یخچال به مدت 3-4 روز یا در فریزر تا 1 ماه نگهداری کنید.
یادداشت
* اطلاعات تغذیه ای یک تخمین تقریبی است که با آبگوشت خانگی و بدون مواد اختیاری محاسبه می شود.
تغذیه در هر وعده (1 از 4 وعده)
- کالری: 228
- چربی: 8 گرم
- چربی های اشباع شده: 3.1 گرم
- چربی اشباع نشده 0.99 گرم
- چربی اشباع شده: 3.33 گرم
- سدیم: 823mg
- پتاسیم: 742mg
- کربوهیدرات: 31.6 گرم
- فیبر: 7.9 گرم
- قند: 6.1 گرم
- پروتئین: 10.6 گرم
- ویتامین A: 7527IU
- ویتامین سی: 42.79mg
- کلسیم: 83.12mg
- اهن: 3.65mg
Source link