توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهبرنامه رژیمی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه املت کبابی رژیمی خوشمزه

املت کبابی رژیمی یک صبحانه ساده و سالم برای کسانیست که می خواهند در عین مصرف غذاهای خوشمزه، وزن کم کنند. از آنجا که مواد اولیۀ این املت حاوی سیر و سبزیجات تازه بوده و از روغن زیتون در پخت آن استفاده می شود، برای کاهش وزن بسیار مناسب است.

املت کبابی رژیمی یک صبحانه ساده و سالم برای کسانیست که می خواهند در عین مصرف غذاهای خوشمزه، وزن کم کنند. از آنجا که مواد اولیۀ این املت حاوی سیر و سبزیجات تازه بوده و از روغن زیتون در پخت آن استفاده می شود، برای کاهش وزن بسیار مناسب است.

از طرفی حتی کسانیکه نمی خواهند کاهش وزن داشته باشند اما به دنبال دستور غذایی سالم هستند، املت کبابی رژیمی می تواند یک میان وعده یا یک وعده خوشمزه صبحانه برایشان باشد.

طرز تهیه املت ایتالیایی کدو سبز و پیاز و املت با نان تست قلبی را بخوانید.

بانوی شهر قصد دارد در این مقاله شما را با طرز تهیه این املت خوش طعم آشنا کند.

مراحل تهیه املت کبابی رژیمی

مواد اولیه

  • ۴ عدد گوجه فرنگی بزرگ و سفت
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۲ پیمانه نعنای تازه (به جای نعناع می توان از اسفناج پخته شده، قارچ، فلفل دلمه ای و سایر سبزیجات دلخواه نیز استفاده کرد.)
  • ۱ حبه سیر
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • مقدار کمی فلفل
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه

۱) ابتدا به کمک یک چاقوی تیز با دقت داخل گوجه فرنگی ها را خالی کنید. مراقب باشید که دیواره گوجه ها آسیب نبیند.
املت کبابی رژیمی

املت کبابی رژیمیاملت کبابی رژیمی

۲) در یک میکسر، نعنای تازه یا اسفناج های پخته شده را با سیر، نمک، فلفل و مقداری از روغن زیتون مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود.
املت کبابی رژیمی

املت کبابی رژیمیاملت کبابی رژیمی۳) سپس درون گوجه ها را با یک قاشق غذاخوری از ترکیب فوق پر کرده و تخم مرغ را روی آنها بگذارید.
املت کبابی رژیمیاملت کبابی رژیمی

۴) اگر مایل بودید می توانید قسمت بالای گوجه را روی آن قرار دهید. (این مرحله اختیاری است.)
املت کبابی رژیمی

۵) در ادامه سینی فر یا ظرفی که در آن گوجه ها را چیده اید، با کمی روغن زیتون چرب کرده و در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

۶) فر باید از قبل در این درجه حرارت گرم شده باشد. (اگر مایل بودید می توانید مواد داخل گوجه را که قبلا خارج کردید در داخل ظرف، اطراف گوجه ها قرار دهید. این قسمت نیز اختیاری است.)

۷) مدت زمان پخت بر حسب تمایل شما برای پخت تخم مرغ ممکن است اندکی متفاوت باشد. چون بعضی ها تخم را کمی عسلی دوست دارند و عده ای دیگر کاملا سفت شده. اگر در این مدت زمان ۲۵ دقیقه، پخت تخم مرغ به دلخواهتان نبود، می توانید آن را بیشتر داخل فر بگذارید.

۸) بعد از پخت، گوجه ها را با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید.
املت کبابی رژیمی

املت کبابی رژیمی شما آماده است. نوش جان!

مطلب را به اشتراک بگذارید

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا