سالاد مرغ آسان چینی (GF / بدون سویا)
یکی از دوستان اخیراً در وبلاگ درخواست دستور تهیه سالاد مرغ چینی را داده است. بقیه تاریخ است. به علاوه ، به آن رنگ ها و آن تردید نگاه کنید!
یکی از دوستان اخیراً در وبلاگ درخواست دستور تهیه سالاد مرغ چینی را داده است. بقیه تاریخ است. به علاوه ، به آن رنگ ها و آن تردید نگاه کنید!
معرفی تازه و طعم دهنده ما 30 دقیقه سالاد مرغ چینی با مواد کاملاً ساده ساخته شده است.
طرز تهیه سالاد مرغ چینی
- کلم – با ترکیبی از نپا و کلم قرمز رفتیم. کلم نپا برای لمس کلاسیک تر و کلم قرمز تر برای رنگ آمیزی و ترد شدن زیبا.
- هویج – ترد و رنگ را بیاورید (سلام، آنتی اکسیدان ها)!
- پیازچه – مناسب برای ظروف خام ، پیاز سبز عطر و طعم پیاز ظریف را اضافه می کند که سالاد را تقویت می کند.
- مرغ – سینه های مرغ را جوشانده و خرد می کنیم تا این سالاد پر از پروتئین شود و پر شود. اگر وگان هستید ، در صورت تمایل مرغ را کنار بگذارید و به جای یک غذای اصلی یا زیر غذای خود از این به عنوان یک غذای جانبی لذت ببرید نخودهای شیشه ای Miso!
- آجیل / دانه – با کمی بادام خرد شده و طعم کنجد اضافی همراه بادام و دانه کنجد بودیم.
- تزئین – ما تصمیم گرفتیم یک پانسمان زنجبیل که با مواد ساده ساخته شده است را تهیه کنیم.
سس سالاد مرغ چینی
ساده ، بدون سویا پانسمان با آمینوس نارگیل تهیه می شود ، که شور و طعم امامی را فراهم می کند. ما همچنین آن را با تاماری آزمایش کردیم ، اما فهمیدیم که این طعم بیش از حد قدرت دارد. با این حال ، اگر می خواهید زیر تیماری باشید ، سعی کنید از نصف آن شروع کنید تا کمی شورتر باشد.
سرکه برنج کمی تنگ می افزاید و روغن کنجد مزه دار آن طعم سالاد مرغ مرغ چینی را فراهم می کند. شربت افرا شیرینی را اضافه می کند و زنجبیل و سیر کمی زنگ می زنند.
به سادگی پانسمان را روی سالاد بریزید و پرتاب کنید تا ترکیب شود. خودشه!
چه چیزی را با سالاد مرغ چینی سرو کنیم
این سالاد به خودی خود خوشمزه است ، اما برای وعده های غذایی پر مصرف بهتر آن را با ما جفت می کند برنج سرخ شده آسان وگان، رول های بهاری ترد ترد، آسان Tofu Pad Thai، یا نودل وگان سنگاپور.
همچنین این یک غذای عالی برای تهیه غذای آماده خواهد بود! در صورت آماده سازی قبل ، سس را قبل از سرو اضافه کنید تا سبزیجات ترد نشوند.
امیدواریم این سالاد را دوست داشته باشید! این است:
ترد
طعم دهنده
تازه
رنگارنگ
& خیلی خوشمزه!
دستور العمل های بیشتر سالاد
اگر این دستور العمل را امتحان می کنید ، به ما اطلاع دهید! نظر دهید ، رتبه بندی کنید ، و برچسب زدن یک عکس را فراموش نکنید #minimalistbaker در اینستاگرام. سلامتی ، دوستان!
سالاد مرغ آسان چینی (GF / بدون سویا)
سالاد مرغ چینی آسان و طعم دار با کلم ، مرغ خرد شده ، هویج و یک سس کنجد زنجبیل! بادام و دانه کنجد ترد را به این سالاد خوشمزه و 30 دقیقه ای اضافه می کنند!
زمان آماده سازی 20 دقایق
زمان پخت 10 دقایق
زمان کل 30 دقایق
خدمات: 8 (خدمات)
دسته بندی:
ورودی یا ساید
غذا:
الهام گرفته از آسیا ، بدون گلوتن
فریزر دوستانه
نه
آیا آن را نگه می دارد؟
3-4 روز
عناصر
سالاد
- 2
کوچک تا متوسط
سینه مرغ ، خرد شده
(2 پوند فنجان مرغ خرد شده به عنوان دستور العمل نوشته شده است // به گزینه های وگان مراجعه کنید) - 3
فنجان ها
کلم نپا ریز خرد شده - 2
فنجان ها
کلم قرمز ریز خرد شده - 1
بزرگ
هویج ، خرد شده - 1
دسته
پیاز سبز ، باریک خرد شده در یک زاویه
تزئین
- 5
قاشق غذاخوری
آمینوهای نارگیل
(یا زیر تاماری ، اما با 1/2 مقدار آن را به عنوان شورتر شروع کنید) - 3
قاشق غذاخوری
سرکه برنج - 2 ½
قاشق غذاخوری
روغن کنجد برشته شده - 1 ½
قاشق غذاخوری
شربت افرا - 1
قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده تازه
(به جای رنده کردن برای طعم کمتری مایه را خرد کنید) - 4
میخک ها
سیر
برای خدمات
- 2
قاشق غذاخوری
دانه کنجد ، کمی نان تست شده - 1/4
فنجان
بادام خرد شده ، کمی نان تست شده - 1
خرج کردن سالم
هر نمک دریا و فلفل سیاه
(به علاوه بیشتر برای طعم دادن) - سس سیر چیلی
(اختیاری)
دستورالعمل ها
-
با آوردن یک قابلمه آب به جوش شروع کنید. سپس مرغ را اضافه کنید ، گرما را کمی با حرارت متوسط کاهش دهید ، روی آن را بپوشانید و بپزید تا تمام طول کار را انجام دهید – حدود 10 دقیقه. سپس دو چنگال را جدا کرده و از آن استفاده کنید. کنار بگذارید.
-
در ضمن ، سس را با اضافه کردن آمینوهای نارگیل ، سرکه برنج ، روغن کنجد ، شربت افرا ، زنجبیل تازه و سیر به یک شیشه (یا کاسه مخلوط کردن) آماده کرده و به شدت تکان دهید (یا جوش بزنید) تا ترکیب شود.
- طعم آن را تنظیم کرده و در صورت لزوم تنظیم کنید ، اضافه کردن زنجبیل بیشتری برای زینب ، سیر برای لک ، شربت افرا برای شیرینی ، روغن کنجد برای طعم برجسته تر کنجد و یا آمینوهای نارگیل برای شوری بیشتر. کنار بگذارید.
-
کلم نپا ، کلم قرمز و هویج خود را خرد کنید ، پیازهای سبز را خرد کنید و به یک ظرف یا کاسه بزرگ سرو اضافه کنید. پرت کردن برای ترکیب.
- سپس دانه کنجد و بادام را به یک قابلمه کوچک اضافه کرده و روی حرارت متوسط به مدت 5 پوند نان تست کنید تا کمی قهوه ای طلایی شود ، و مرتباً هم بزنید. مراقب باش نسوزی. کنار بگذارید تا خنک شود.
-
سینه مرغ خرد شده را به همراه همراه با دانه کنجد و بادام به سالاد اضافه کنید. بالا با لباس و پرت کردن برای ترکیب. برای کمی طعم بیشتر فصل را با کمی نمک و فلفل میل کنید. سالاد را نمک بزنید و برای عمق طعم دادن ، نمک و / یا فلفل بیشتری به آن اضافه کنید تا طعم دهنده یا بیشتر آمینوهای نارگیل باشد.
- فوراً خدمت کنید یا باقیمانده های پوشیده شده در یخچال را تا 3-4 روز ذخیره کنید. فریزر دوستانه نیست.
یادداشت
* اطلاعات تغذیه ای یک تخمین تقریبی است که بدون ترکیبات اختیاری محاسبه می شود.
* دستور العمل اصلاح شده از RecipeTinEats!
* اگر وگان هستید ، در صورت تمایل مرغ را کنار بگذارید و به جای یک غذای اصلی یا زیر غذای خود از این به عنوان یک غذای جانبی لذت ببرید نخودهای شیشه ای Miso!
تغذیه در هر وعده (1 از 8 وعده)
- کالری: 215
- چربی: 10.3 گرم
- چربی های اشباع شده: 1.7 گرم
- چربی ترانس: 0.05 گرم
- چربی اشباع نشده 1.72 گرم
- چربی اشباع شده: 2.7 گرم
- کلسترول: 48.19mg
- سدیم: 243mg
- پتاسیم: 374mg
- کربوهیدرات: 10.6 گرم
- فیبر: 1.9 گرم
- قند: 6.5 گرم
- پروتئین: 20 گرم
- ویتامین A: 2259IU
- ویتامین سی: 25.23mg
- کلسیم: 64.42mg
- اهن: 1.35mg
Source link