توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

طرز تهیه قطاب گوشتی خوشمزه به ساده ترین روش پخت

قطاب از شیرینی های خوشمزه ی سنتی ما ایرانی هاست که خوردنش مخصوصا به همراه چای به عنوان عصرانه بسیار لذت بخشه. قطاب شکل خاصی داره و از دو لایه یا دو سمت تشکیل شده؛

قطاب از شیرینی های خوشمزه ی سنتی ما ایرانی هاست که خوردنش مخصوصا به همراه چای به عنوان عصرانه بسیار لذت بخشه. قطاب شکل خاصی داره و از دو لایه یا دو سمت تشکیل شده؛ لایه ی خارجی که نان سرخ شده است که با آرد، زرده تخم مرغ، ماست و … درست میشه. مغز داخل آن هم معمولا از مواد شیرین و انواع مغز پر میشه. در نهایت روی قطاب رو هم پودر قند می ریزن و تزیین می کنن. اما تا حالا به این فکر کرده اید که مواد داخل قطاب را عوض کنید و آن را به عنوان میان وعده در دورهمی هاتون سرو کنید؟

امروز به شما طرز تهیه قطاب گوشتی رو یاد میدیم تا این غذای خوشمزه و لذیذ رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. در واقع قطاب گوشتی نوعی پیراشکی محسوب میشه و مواد اولیه ی اون ها تقریبا مثل همه. ولب قطاب گوشتی شکل ظاهرش دقیقا مثل شیرینی قطاب میمونه. برای درست کردن قطاب گوشتی هم باید درست کردن خمیر مخصوص اون رو بلد باشید و هم مایه داخلش رو. البته مایه داخل قطاب گوشتی تا حد زیادی سلیقه ایه و می تونید از هر ماده ی اولیه ای به دلخواه خودتون استفاده کنید.

ما ساده ترین روش طرز تهیه قطاب گوشتی رو بهتون یاد میدیم تا هم خمیر قطاب و هم مایه داخلش رو خیلی راحت درست کنید. با ما همراه بشید تا ببینیم این میان وعده ی خوشمزه چجوری درست میشه:

پیراشکی گوشت

طرز تهیه قطاب گوشتی

مرحله اول: درست کردن خمیر قطاب

۱- برای درست کردن خمیر قطاب ابتدا بیکینگ پودر را داخل ماست بریزید، با هم مخلوط کنید و آن را به مدت ۲ دقیقه کنار بگذارید تا ماست حجیم و پف دار شود.

۲- سپس داخل ظرفی دیگر زرده ی تخم مرغ و نمک را ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد جعفری خرد شده را به همراه ماست به آن اضافه کنید و خیلی خوب به هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

۳- حالا زمان آن است که آرد را کم کم در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری به دست بیاید. بعد از آن که خمیر آماده شد، روی آن یک کیسه فریزر پلاستیکی بکشید و حدود ۳۰ دقیقه به آن استراحت دهید.

۴- بعد از ۳۰ دقیقه، روی تخته ای آرد بپاشید، خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه صاف کنید. خمیر را به شکل مستطیلی باز کنید، آن را تا کنید تا سبک شود و معده را اذیت نکند. آن را چهار لا کنید، آرد اضافی را از آن بگیرید و خمیر را بردارید. مجددا تخته را آردپاشی کنید، خمیر را روی آن قرار دهید و به نازکی نیم سانتی متر باز کنید. خمیر را دور وردنه بپیچید، مجددا آردهای اضافی آن را بگیرید. می توانید از خمیر گلوله هایی جدا کنید و هر کدام را با دست یا وردنه پهن کنید.

مرحله دوم: مواد داخل قطاب گوشتی

۱- پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

۲- گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.

۳- قارچ های خرد شده را به همراه ادویه، فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت به گوشت اضافه کنید. بعد از آن که مواد را خوب تفت دادید، کمی به آن ها رب بزنید.

مرحله سوم: سرخ کردن قطاب گوشتی

۱- داخل گلوله هایی که پهن کرده اید کمی از مواد بریزید، روی آن پنیر پیتزا بپاشید، دو لبه ی قطاب را روی هم قرار دهید و لبه های آن را به هم بچسبانید. با استفاده از یک چنگال لبه ی قطاب را شیار دهید یا آن را با دست پیچ دهید تا کاملا بسته شود و مواد بیرون نریزد.

۲-داخل تابه مقدار زیادی روغن بریزید. تا اندازه ای که روی قطاب ها را بپوشاند. بعد از آن که روغن داغ داغ شد، قطاب ها را داخل روغن داغ بیندازید و سرخ کنید.

۳- وقتی رنگ قطاب ها طلایی شد، آن ها را از تابه خارج کنید و به دلخواه تزیین کنید.

قطاب پیراشکی

نکات کلیدی طرز تهیه قطاب گوشتی

– اگر فرصت کافی برای درست کردن خمیر قطاب گوشتی را ندارید می توانید از خمیر نانوایی آماده هم استفاده کنید.

– برای داخل قطاب می توانید علاوه بر مایه ماکارونی از مواد دلخواه دیگری نیز استفاده کرد.

– برای استراحت خمیر آن را در دمای محیط قرار دهید کافی است.

– استراحت خمیر در فرایند درست کردن آن اجباری است. چون باعث می شود هنگامی که آن را با وردنه باز می کنید، خمیر برنگردد. استراحت بیش از ۳۰ دقیقه ی خمیر هم خوب نیست چون خمیر لاستیکی می شود.

– اگر خمیر را بیش از اندازه نازک کنید، مواد داخل آن هنگام سرخ کردن می سوزد.

– حتما آردهای اضافی خمیر را پاک کنید چون در غیر این صورت خمیر خشک و سنگین می شود.

– آرد را قبل از مصرف الک کنید.

تصاویر از: lovely.kitchen2018@ و fatima_a486@ و Forifood@

irancook.ir

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا