توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه بورک سبزیجات خوشمزه

بورک سبزیجات یکی از انواع بورک هاست که به خاطر طعم فوق العاده اش طرفداران زیادی دارد. بورک Börek یک میان وعده خوشمزه و محبوب در کشور ترکیه بوده که با خمیر نان، فیلو و یا یوفکا تهیه می شود.

 

بورک سبزیجات یکی از انواع بورک هاست که به خاطر طعم فوق العاده اش طرفداران زیادی دارد. بورک Börek یک میان وعده خوشمزه و محبوب در کشور ترکیه بوده که با خمیر نان، فیلو و یا یوفکا تهیه می شود.

این غذا انواع مختلفی داشته و بسته به موادی که در تهیه آن بکار می رود، اسامی متفاوتی دارد: بورک سبزیجات، بورک گوشت، بورک مرغ و… منشا آن آسیای مرکزی بوده اما توسط ترکان عثمانی به ثبت رسیده و از طریق امپراتوری نظامی آنها گسترش یافته است. این غذا در تونس، الجزایر، بوسنی، صربستان و کرواسی نیز با دستورالعمل های مختلف وجود داشته و اغلب به عنوان فست فود مورد استفاده قرار می گیرد.

بانوی شهر قصد دارد در این مقاله طرز تهیه بورک سبزیجات را به شما آموزش دهد.

مراحل تهیه و پخت بورک سبزیجات

بورک سبزیجات می تواند به عنوان یک میان وعده لذیذ در مهمانی و جشن ها نیز مورد استفاده قرار گیرد.

مواد لازم

  • ۱۰ عدد خمیر یوفکا
  • ۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
  • ۲ عدد پیازچه شده
  • ½ از یک کلم کوچک خرد شده
  • ۱ عدد هویج خرد شده
  • یک مشت پُر گشنیز
  • ۱ قاشق غذاخوری سس سویا
  • دو سوم پیمانه کرفس خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • ۲ قاشق غذاخوری آب
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
  • ½ پیمانه شیر
  • روغن گیاهی برای سرخ کردن
  • نمک به میزان کافی

بورک سبزیجات

طرز تهیه بورک سبزیجات

۱) روغن کنجد را در یک ماهیتابه بر روی حرارت متوسط قرار داده، سیر، پیازچه و زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کرده و حدود ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید.
بورک سبزیجات

۲ ) کلم، هویج و کرفس را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
بورک سبزیجات

۳) در این مرحله نمک و سس سویا را به آن اضافه کرده و حدود ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
بورک سبزیجات

۴) یک ورقه خمیر یوفکا را روی میز کار پهن کرده، سطح آن را با مقداری شیر مرطوب می کنید تا هنگام تا کردن ترک نخورد. سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری پُر، مواد پخته را داخل خمیر قرار دهید.
بورک سبزیجات

۶) مقداری گشنیز خرد به آن اضافه کنید.
بورک سبزیجات

۷) حالا مطابق تصویر قسمت بالا و سمت چپ و راست خمیر را تا بزنید.
بورک سبزیجات

۸ ) آرد و آب را در یک کاسه مخلوط کرده تا خمیر درست شود. سپس به کمک یک برس مقداری از آن را برداشته و به انتهای خمیر یوفکا بمالید تا خوب بسته شود.
بورک سبزیجات

۹) به میزان ۶ سانتی متر روغن درون ماهیتابه ریخته و بگذارید داغ شود. سپس رول های سبزیجات را داخل آن بچینید.
بورک سبزیجات

۱۰) در حدود ۳ تا ۴ دقیقه زمان لازم است تا بورک سبزیجات کاملا سرخ شود. آنها مرتبا به بچرخانید تا به طور یکسان طلایی رنگ شوند.
بورک سبزیجات

۱۰) بورک سبزیجات شما آماده است. می توانید آن را به همراه یک سس کنجد خانگی سرو کنید. حتما این میان وعده خوشمزه را تهیه کرده و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

بورک سبزیجات

نکات

  • در تهیه بورک، پنیر پیتزا یا موزارلا نیز بکار می رود که استفاده از آن کاملا سلیقه ای می باشد.
  • در مواد اولیه می توانید مطابق ذائقه خود ادویه جات دیگری نظیر زعفران و یا زردچوبه نیز استفاده کنید.
  • مواد داخل بورک نیز همان طور که گفته شد می تواند طیف وسیعی از مواد را در بگیرد. محدودیتی برای آن نیست.
  • این میان وعده در داخل فر نیز پخته می شود.

دستور پخت املت کبابی رژیمی و سالاد الویه را بخوانید.

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا