آشپزی و تغزیهآموزش انواع غذاها

درست کردن مرغ شکم پر با زرشک و رب انار

درست کردن مرغ شکم پر با زرشک و رب انار

 

درست کردن مرغ شکم پر با زرشک و رب انار

درست کردن مرغ شکم پر با زرشک و رب انار

معمولا مرغ شکم پر و مخلفات درون شکم آن همچنین سس مرغ بستگی به سلیقه و ذائقه شخص دارد و بسیار متفاوت تهیه می شود. در زیر درست کردن مرغ شکم پر همراه با زرشک و زعفران را برای شما قرار داده ایم. امیدوارم که از تهیه این نوع مرغ مجلسی لذت ببرید.

مرغ شکم پر

مرغ ۱ عدد  .  مغز گردو ۱/۲ لیوان  .  پیاز ۲ عدد  .  سیر ۲ حبه  .  زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری

سبزی معطر ( جعفری یا گشنیز ) ۲ قاشق غذاخوری  .  رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری

رب انار ۲ قاشق غذاخوری  .  زرشک ۱ قاشق غذاخوری  .  کره مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم

درست کردن مرغ شکم پر

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سبزی معطر را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی سرخ شود ، در ادامه گردوهای خرد شده ، زرشک ، زعفران دم کرده ، رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

موادی که آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید و با دست خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را جمع کنید.

ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ ۲ بار بچرخانید و گره بزنید ( در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود ).

نخ های اضافی را قیچی کنید ، کره را آب کنید سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژ دهید ( میتوانید برای آبدار ماندن مرغ زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز به کره آغشته کنید ).

پس از اماده شدن مرغ روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید ، مرغ را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید و ۲ لیوان آب داخل ظرف بریزید ( میتوانید به جای آب با سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و … زیر مرغ را پر کنید ).

مرغ داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا مرغ پخته و روی آن طلایی شود ( ممکن است زمان بیشتری لازم باشد ) سپس نخ های اطراف مرغ را جدا کنید و مرغ را سرو نمایید.

برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۱۲۰ دقیقه
وعده: شام
دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای اصلی, غذاهای گوشت و مرغ
مواد لازم : پیاز, رب انار, رب گوجه فرنگی, زعفران, سبزیجات, سیر, کره, گردو, مرغ

به شما دوستان عزیز و همراه سایت مجله سیراف، پیشنهاد میکنیم همچنین ببینید  طرز تهیه فلافل بندری خوشمزه اصل (تصویری)
برروی تصویر کلیک کنید تا اپلیکیشن برای شما دانلود شود
نمایش بیشتر

علی اکبر

سیراف بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 96 فعالیت خود را شروع کرده است، تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد، هرگونه کپی نیاز به اجازه کتبی از سایت مجله سیراف می باشد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن