جدیدترین مدل های تزیین خرما سفره افطار همراه با آموزش
جدیدترین مدل های تزیین خرما سفره افطار همراه با آموزش
تزیین خرما مجلسی و یا تزیین خرما سفره افطار با توجه به ظرف، تعداد مهمانها و مواد موجود انجام میشود.ستاره در اینجا مدلهای متفاوت و زیبایی از تزیین خرما مجلسی با مغزها، نان تارت، پودر نارگیل، کنجد و تزیین خرما و حلوا در کنارهم را برای شما آماده کرده است، با ما همراه شوید.
تزیین خرما سفره افطار با مغزها
با کمک مغزهای مختلف خشکبار میتوانید ظرف خرمایی زیبا، مقوی و خوشمزه برای سفره افطار مجالس خود تهیه کنید. برای این کار ابتدا باید هسته خرما را بیرون بیاورید.
سپس مغز گردو، بادام و یا پسته را در جای هسته درون خرما قرار دهید.
میتوانید برای یک ظرف از چند نوغ مغز استفاده کنید و آنها را یکی در میان درون ظرف بچینید.
برای زیبایی بیشتر میتوانید مغزها را از بالای خرما درون آن قرار بدهید. ابتدا چند پر نازک از بادام در آن قرار دهید و سپس وسط آنها یک مغز گردو یا پسته بگذارید تا شبیه گل بشود.
مدل های متنوع تزیین خرما با مغز آجیل
تهیه تارت خرما برای سفره افطار
مواد لازم:
- نصف پیمانه کره یا روغن مایع که معادل ۷۵ گرم
- یک سوم پیمانه معادل ۴۵ گرم پودر قند
- یک عدد تخم مرغ
- یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
- ۲۵۰ گرم یا ۲/۵ پیمانه آرد سفید
- خرما به مقدار لازم
طرز تهیه تارت خرما
۱- ابتدا هسته خرماها را بگیرید (بهتر است روی آنها شیرهای نباشد)، سپس داخل خرماها را با مغز گردو پر کنید.
۲- برای تهیه خمیر تارت کره و پودر قند را با همزن برقی مخلوط کنید، سپس وانیل و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم بزنید تا مایعی یکدست و کرم رنگ ایجاد شود.
۳- آرد الک شده را آرام آرام به آن اضافه کنید و همزمان با اینکار با همزن آن را مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
۴- تا زمانی که خمیر به حدی سفت شود که به دست نچسبد هم زدن را ادامه دهید. خمیر را کمی با دست ورز دهید تا از نچسب بودنش مطمئن شوید.
۵- خمیر را در پاکت فریز بگذارید و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید البته تا ۱ روز هم داخل یخچال میتواند بماند.
۶- خمیر را نازک پهن کرده، باریک ببرید و دور خرماها بپیچید. همچنین میتوانید با هر طرح و مدل دیگری که میخواهید نیز خمیر را دور خرما بپیچید.
۷- فر را چند دقیقه قبل از قرار دادن خرما درون آن با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید، سپس تمام خرماها را در سینی فر چیده و در طبقهی وسط فر قرار دهید. حدود ۳۰ دقیقه کافی است تا نان تارت آماده شود البته لازم است که چند دقیقه یک بار به آنها سر بزنید تا نسوزند.
۸- پس از آماده شدن کامل، یعنی زمانی که کاملا ترد و طلایی شدند آنها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.
تزیین روی خرما برای سفره افطار
برای تزیین روی خرما میتوانید از پودر نارگیل، پودر پسته، کنجد و مغزهای ریز شده استفاده کنید. با استفاده از چند رنگ مختلف پودر مغزیجات میتوانید ظرف خرما را به زیبایی تزیین کنید. در ادامه مدل های زیبا و متنوعی از تزیین خرما با چیدمانهای مختلف از رنگها و مواد خوراکی آورده شده است.
تزیین خرما و حلوا برای سفره افطار
حلوا و خرما از خوراکیهای اصلی بر سر سفرههای افطار هستند، به همین دلیل برای زیبایی بیشتر میتوانید آنها را در کنارهم تزیین کنید و علاوه بر راحتی در سرو، آرایش خاص و متفاوتی به سفره افطار خود بدهید. همچنین میتوانید طرز تهیه حلوا زعفرانی و مجلسی و تزیین آن را نیز در ستاره بیاموزید.