توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیه

ساندویچ فرانسیسکو، ساندویچ مرغ و قارچ

مواد لازم: نان باگت بزرگ: ۴ عدد سینه‌ی مرغ: ۵۰۰ گرم قارچ: ۱۰ عدد پیاز متوسط: ۱ عدد پنیر موزارلا (رنده شده): ۱ پیمانه

مواد لازم:

نان باگت بزرگ: ۴ عدد

سینه‌ی مرغ: ۵۰۰ گرم

قارچ: ۱۰ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

پنیر موزارلا (رنده شده): ۱ پیمانه

پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه

دانه‌های ذرت: یک پیمانه

کاهوی خرد شده: یک پیمانه

سس مایونز: نصف پیمانه

سس خردل: دو قاشق غذاخوری

روغن: ۶ قاشق غذاخوری

سویا سس: ۴ قاشق غذاخوری

پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

در ظرفی بزرگ، سویا سس، سیر، نمک و فلفل، ذرت پخته شده، سینه‌ی مرغ پخته شده و خرد شده را ریخته و پس از مخلوط کردن مواد، آن‌ها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

 

در ظرفی جداگانه، سس مایونز را به همراه سس خردل ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم.

 

ظرفی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن می‌ریزیم. پیاز خلالی خرد شده را به روغن داغ، اضافه کرده و تفت می‌دهیم. پس از آنکه پیاز کمی طلایی رنگ شد، قارچ ورقه شده را به آن اضافه کرده و تفت دادن را به مدت پنج دقیقه ادامه می‌دهیم.
مرغ مزه‌دار شده را با پیاز و قارچ مخلوط می‌کنیم.

 

نان‌های باگت را باز کرده و پنیر چدار و موزارلا را داخل آن‌ها می‌ریزیم. سپس نان‌ها را به مدت بیست ثانیه در مایکروفر قرار می‌دهیم تا پنیر‌ها آب شوند.

 

داخل نان‌ها را به مخلوط سس مایونز و خردل آغشته کرده و تکه‌های کاهو را روی آن می‌ریزیم.
حالا نوبت اضافه کردن مخلوط مرغ و قارچ است.

 

وقتی نان باگت‌ها کاملا با مواد پر شد، ساندویچ‌های ما آماده‌اند. ساندویچ‌ها را به دلخواه برش داده و سرو کنید.

 

 

منبع:تابناک باتو

لینک خبر

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا