ساندویچ فرانسیسکو، ساندویچ مرغ و قارچ
مواد لازم: نان باگت بزرگ: ۴ عدد سینهی مرغ: ۵۰۰ گرم قارچ: ۱۰ عدد پیاز متوسط: ۱ عدد پنیر موزارلا (رنده شده): ۱ پیمانه
مواد لازم:
نان باگت بزرگ: ۴ عدد
سینهی مرغ: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۱۰ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
پنیر موزارلا (رنده شده): ۱ پیمانه
پنیر چدار (رنده شده): یک پیمانه
دانههای ذرت: یک پیمانه
کاهوی خرد شده: یک پیمانه
سس مایونز: نصف پیمانه
سس خردل: دو قاشق غذاخوری
روغن: ۶ قاشق غذاخوری
سویا سس: ۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
در ظرفی بزرگ، سویا سس، سیر، نمک و فلفل، ذرت پخته شده، سینهی مرغ پخته شده و خرد شده را ریخته و پس از مخلوط کردن مواد، آنها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
در ظرفی جداگانه، سس مایونز را به همراه سس خردل ریخته و خوب مخلوط میکنیم.
ظرفی را روی حرارت قرار داده و داخل آن روغن میریزیم. پیاز خلالی خرد شده را به روغن داغ، اضافه کرده و تفت میدهیم. پس از آنکه پیاز کمی طلایی رنگ شد، قارچ ورقه شده را به آن اضافه کرده و تفت دادن را به مدت پنج دقیقه ادامه میدهیم.
مرغ مزهدار شده را با پیاز و قارچ مخلوط میکنیم.
نانهای باگت را باز کرده و پنیر چدار و موزارلا را داخل آنها میریزیم. سپس نانها را به مدت بیست ثانیه در مایکروفر قرار میدهیم تا پنیرها آب شوند.
داخل نانها را به مخلوط سس مایونز و خردل آغشته کرده و تکههای کاهو را روی آن میریزیم.
حالا نوبت اضافه کردن مخلوط مرغ و قارچ است.
وقتی نان باگتها کاملا با مواد پر شد، ساندویچهای ما آمادهاند. ساندویچها را به دلخواه برش داده و سرو کنید.
منبع:تابناک باتو