بیف استروگانف با گوشت چرخ کرده
بیف استروگانف را همیشه با گوشت تکهای درست میکنند اما گاهی میتوان با کمی ابتکار از گوشت چرخ کرده استفاده کرد و طعم جدیدی از آن را تجربه کرد.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز قرمز خرده شده: یک عدد
سیر رنده شده: 2 حبه
قارچ خرد شده: 200 گرم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
خامه: 150 گرم
جعفری خرد شده: یک مشت
طرز تهیه
1- گوشت چرخ کرده را به شکل توپهای کوچک درآورده و در یک ماهیتابه سرخ کنید.
2- گوشتهای سرخ شده را خارج کنید و پیازهای را درون آن تفت دهید تا نرم شوند؛ سیر و قارچ را اضافه کنید و تفت دهید.
3- رب گوجه فرنگی، پودر پاپریکا و آرد را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. سس را بچشید و نمک و فلفل مورد نیاز را اضافه کنید.
4- گوشتهای سرخ شده را به درون ماهیتابه برگردانید و بگذارید به مدت 15 دقیقه درون سس بپزد.
5- خامه و کمی جعفری را با هم مخلوط و به غذا اضافه کنید.
6- این غذا همراه با پوره سیب زمینی سرو میشود. برای سرو، کف ظرف مورد نظر را پوره و مواد بیف را روی آن بریزید. از جعفری برای تزئین استفاده کنید.
نوش جان!