توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

کوکی های کریسمس! (بیسکویت وانیلی / کوکی های قند)

برای تهیه کوکی های کریسمس از نازل کریسمس استراحت کنید! این شیرینی های قند کلاسیک هستند بیسکویت وانیلی به گونه ای طراحی شده است که می تواند اشکال را از بین ببرد زیرا در هنگام پخت ، شکل را کاملاً نگه می دارد.

برای تهیه کوکی های کریسمس از نازل کریسمس استراحت کنید! این شیرینی های قند کلاسیک هستند بیسکویت وانیلی به گونه ای طراحی شده است که می تواند اشکال را از بین ببرد زیرا در هنگام پخت ، شکل را کاملاً نگه می دارد.

هیچ وقت بزرگ ، آنها را نرم و یا دیوانه کنید. آنها را به روش آسان یخ بزنیدشکلات ، غبار را با بستنی غرق کنید یا به آنها ساده خدمت کنید!

نزدیک کلوچه های رنگارنگ کریسمس

کوکی ها کریسمس

آنچه من آن را “کوکی های کریسمس” می نامم بسیار ساده است بیسکویت وانیلی به شکل های کریسمس بریده شده و با یخ زدگی های جشن های رنگارنگ یخ زده. آنها مانند طعم کوکی های کت کوتاهاما کاملاً چرب یا خرد نشده نیست. آنها به همان اندازه کلاسیک هستند بیسکویت وانیلی می تواند باشد

این دستور خاص کوکی است طراحی شده برای برش اشکال – در این حالت ، کریسمس شکل می گیرد. اکثر کوکی ها پف را بالا می کشند تا چیزی شبیه به شکل مورد انتظار شما نباشند!

اما اینها شکل را کاملاً حفظ می کنند – همانطور که از عکس تپه ها و گوشه های تیز مشاهده می کنید.

عکس کوکی های شکر بدون سرمازدگی

آنچه برای کوکی های کریسمس نیاز دارید

نکته جالب در مورد این کوکی های کریسمس این است که آنها با اجناس شیرین سازی ساخته شده اند – بنابراین نیازی به افزودن به لیست خریدهای روزافزون کریسمس شما نیست!

آنچه برای کوکی های کریسمس نیاز دارید

طرز تهیه کوکی های کریسمس

زیبایی این دستور العمل این است که وجود دارد زمان خنک کننده لازم نیست هیچ کس در طول سرگیجه کریسمس وقت ندارد برای استراحت – درست است؟!

خمیر به راحتی قابل استفاده است و تا زمانی که از هر قراضه استفاده نکردید ، می توانید آنرا فشار داده و چرخ کنید.

طرز تهیه کوکی های کریسمس - کوکی های قند را قطع کنید

از آنجا که این شیرینی شیرینی وانیلی است ، آنها طعم دهنده و به اندازه کافی شیرین برای سرو ساده هستند. اما اگر تمایل به یخ زدن به آنها دارید ، به معدن بروید کوکی های کریسمس (PS) من همچنین راه سریع و آسان برای یخ زدن آنها را به اشتراک می گذارم!)

عکس سینی پر از کوکی های قند کریسمس

پس. بسیاری از. کوکی ها.

تصویری که باعث می شود فردی به حالت جدی کریسمس منجمد شود !!

این موارد را برای سانتا ، خانواده ، یا (اگر واقعاً روح تعطیلات احساس می کنید) کنید ، شاید حتی یک هدیه برای کسی باشد.

و نگران نباشید این یک دستور العمل دسته ای عالی است. گاگ دور ، هیچ کس یکی یا دو یا پنج را از دست نخواهد داد !! ? – ناجی ایکس


نحوه ساخت آن را مشاهده کنید

گرسنه برای بیشتر؟ اشتراک در min خبرنامه و دنبال کنید فیس بوک، شکنجه ~~ POS = TRUNCو نمایش مشخصات عمومی برای همه آخرین به روز رسانی ها

نزدیک کلوچه های رنگارنگ کریسمس

کوکی های کریسمس (کوکی های وانیلی / کوکی های قند)

بخش40 بیسکویت

نشانگر ماوس را در مقیاس فشار داده یا نگه دارید

دستور العمل ویدیوی بالا این کوکی ها برای برش در شکل ها ساخته شده اند زیرا هنگام پخت شکل را نگه می دارند! این بیسکویت های ساده و شیرین وانیلی هستند که کاملاً مطابق با لعاب و تزئینات مورد نظر شما هستند – و با شگفت آور و ساده سرو می شوند. نه مرغ!

عناصر

  • 225 گرم / 1 فنجان کره بدون روغن نرم شده (یا نمک استفاده کنید ، نمک را پرش کنید)
  • 1 فنجان (220 گرم) شکر سفید ، ترجیحا پرتاب می کند / فوق العاده خوب
  • 1 1/2 TS عصاره وانیل
  • 1 تخم بزرگ (55-60 گرم / 1.9-2 اونس)
  • 3 فنجان (450 گرم) پودر ، مشترک / همه اهداف
  • 3/4 TS پودر خمیرمایه
  • 3/4 TS نمک

دستورالعمل

  • فر را از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. ورق های پخت خط 2 با کاغذ پوست.
  • کره و شکر را در یک کاسه بزرگ ضرب کنید تا خامه ای (1 دقیقه با سرعت 5)
  • تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید ، چرخش کنید تا کاملاً ترکیب شوند.
  • آرد ، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید.
  • به آرامی شروع به مخلوط کردن و ضرب و شتم کنید تا آرد یکپارچه شود – این بدست می آید.
  • سطح کار را با آرد گرد و غبار کنید و خمیر را از ظرف جدا کنید. روی هم بچسبانید ، سپس به نصف برش بزنید ، سپس به دو صفحه تشکیل دهید.
  • به طول 0.3 سانتی متر (برای کوکی های نازک تر ، واضح تر) یا 0.6 سانتی متر در 1/4 “(برای کیک های ضخیم تر و نرم تر) ورز دهید ، با آرد زیر و بالای خمیر بپاشید تا نچسبد.
  • برای برش شکل ها از برش های کوکی استفاده کنید و از چاقو یا اسپاتول برای انتقال شکل به ورق های پخت آماده استفاده کنید. (خمیرهایی را که در یخچال در فر قرار نمی گیرد) ذخیره کنید.
  • 10 دقیقه طبخ کنید ، چین ها را تا نیمه تغییر دهید ، تا سطح آن طلایی رنگ پریده و لبه ها تازه طلایی شوند.
  • اجازه دهید کوکی ها به طور کامل روی سینی ها خنک شوند (آنها پخت و پز را در سینی ها تمام می کنند).

گزینه های دکوراسیون:

  • لعاب – ببینید کوکی های کریسمس دستور غذا.
  • شکلات را ذوب کرده و سپس سطح آن را درون شکلات فرو می کنیم.
  • نقطه هایی با آرد و چاشنی زدن با گل های نقره ای
  • گرد و غبار با بستنی
  • سرور عادی! آنها شیرینی شیرینی وانیلی هستند ، بنابراین آنها به طرز شگفت انگیزی و درست به همان شکلی که هستند می خورند!

یادداشت دستور العمل:

1. مقدار کوکی ها بستگی به اندازه برش و ضخامت خمیر شما دارد. 3 سینی پخت را پر می کند.
2. منبع – اقتباس از این قند کیک دستور العمل شکر ، چرخش ، اجرا.
3. ذخیره سازی – به مدت یک هفته در یک ظرف هوایی نگه می دارد. پس از آن ، آنها هنوز هم خوراکی و کاملاً خوشمزه هستند ، اما آنها شروع به خشک کردن لمس می کنند (فکر می کنم …. ممکن است وقتی تخمین بزنم که ماندگاری مواد غذایی برای دستور العمل هایی که به اشتراک می گذارم ممکن است کمی بیش از حد دلپذیر باشم.) من هرگز آنها را قدیمی و قدیمی توصیف نمی کنم ، اما آنها در هفته اول بهتر هستند.

تغذیه ای:

کالری: 96کیلوکالری (5٪)کربوهیدرات: 12گرم (4٪)پروتئین: 1گرم (2٪)چربی: 5گرم (8٪)چربی اشباع: 3گرم (19٪)کلسترول: 16میلی گرم (5٪)سدیم: 46میلی گرم (2٪)پتاسیم: 20میلی گرم (1٪)فیبر: 1گرم (4٪)قند: 5گرم (6٪)ویتامین A: 147IU (3٪)کلسیم: 7میلی گرم (1٪)آهن: 1میلی گرم (6٪)

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا