توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

قهوه ای سیب زمینی شیرین

در حالی که سعی در ایجاد یک قهوه ای غنی از مواد مغذی داشتیم ، ما به خلق خودمان خاتمه دادیم جدید مورد علاقه دستور قهوه ای! این اتفاق می افتد

 

پوسته های شیرینی سیب زمینی شیرین با تراشه های شکلات ، پکن ، و بستنی وانیلی در صدر جدول قرار دارند

در حالی که سعی در ایجاد یک قهوه ای غنی از مواد مغذی داشتیم ، ما به خلق خودمان خاتمه دادیم جدید مورد علاقه دستور قهوه ای! این اتفاق می افتد

معرفی دانه های کاملاً شیرین ، طبیعی و شیرین ، سالم قهوه ای ساخته شده با فقط 10 ماده تشکیل دهنده. بیایید پختیم!

شکر نارگیل ، سیب زمینی شیرین ، روغن آووکادو ، آرد جو دوسر و سایر مواد برای تهیه دستور العمل Brownies سیب زمینی شیرین ماست

 

ابتدا پوره سیب زمینی شیرین را با پخت یک سیب زمینی شیرین ، از بین بردن پوست و پوره شدن در یک کاسه یا غذاساز.

پوره سیب زمینی شیرین سپس با شربت افرا مخلوط می شود ، کره بادامروغن وانیل و روغن آووکادو

استفاده از یک قاشق چوبی برای هم زدن یک کاسه شیرین سیب زمینی شیرین

پودر کاکائو عطر و طعم غنی و شکلاتی می بخشد ، آرد جو دوسر این دانه ها را کامل و سالم تر از قهوه ای متوسط ​​شما نگه می دارد ، پودر بیکینگ افزایش می یابد و نمک دریا همه چیز را با هم جمع می کند.

استفاده از یک قاشق چوبی برای مخلوط کردن خمیر برای تهیه شیرینی های سیب زمینی شیرین وگان

پلوها و چیپس های شکلاتی (اختیاری) برای مرغ های شکلات melty و کمی خرد کردن طعم دار با هر نوع نیش به بالا اضافه می شوند. ما به شدت توصیه می کنیم!

تابه پخته شده بهم ریخته با یک دسته از Brownies سیب زمینی شیرین بدون گلوتن Fudgy

ما امیدواریم که شما این Brownies را دوست داشته باشید. آنها:

خنده دار
ثروتمند
سوپر شکلاتی
به طور طبیعی شیرین است
سالم تر از قهوه ای متوسط ​​شما
& فوق العاده خوشمزه!

این نوع قهوه ای ها به خودی خود خوشمزه هستند اما با یک قاشق چایخوری بستنی وگان بالا هستند (وانیل، کارامل شورو بستنی قهوه همه باور نکردنی خواهند بود)

عاشق براونی ها؟ ما را امتحان کنید:

اگر این دستور العمل را امتحان می کنید ، به ما اطلاع دهید! نظر دهید ، رتبه بندی کنید ، و برچسب زدن یک عکس را فراموش نکنید #minimalistbaker در اینستاگرام. سلامتی ، دوستان!

بستنی وانیلی که در حال جمع شدن از یک دسته از Brownies سیب زمینی شیرین Fudgy است

قهوه ای سیب زمینی شیرین Fudgy (V / GF)

قهوه ای سیب زمینی شیرین بسیار باورنکردنی با کاکائو ، کره بادام و جو دوسر. به طور طبیعی با شربت افرا شیرین شده و در بالای پا با چیپس و شکلات شکلات برای درمان نهایی سالم تر!

زمان آماده سازی 50 دقایق

زمان پخت 30 دقایق

زمان کل 1 ساعت 20 دقایق

خدمات: 12 (براونی)

دسته بندی:

دسر

غذا:

پخت ، گلوتن ، وگان

فریزر دوستانه

1 ماه

آیا آن را نگه می دارد؟

5-7 روز

عناصر

مغازه ها

  • 1
    فنجان
    پوره سیب زمینی شیرین
    (به دستورالعمل ها مراجعه کنید)
  • 2/3
    فنجان
    شربت افرا
  • 1/2
    فنجان
    کره بادام یا کره بادام زمینی
  • 1
    قاشق غذاخوری
    عصاره وانیلی خالص
  • 1
    قاشق غذاخوری
    روغن آووکادو
  • 1/2
    فنجان
    پودر کاکائو یا پودر کاکائو
    (هر چه کیفیت بالاتر // بهتر باشد مانند این یک)
  • 1/4
    قاشق غذاخوری
    نمک دریا
  • 1
    قاشق غذاخوری
    پودر خمیرمایه
  • 2/3
    فنجان
    آرد جو دو سر
  • 1/2
    فنجان
    کلوچه های خام خرد شده (یا زیر گردو ، اما ما پک ها را بهتر دوست داشتیم)
  • 1/4
    فنجان
    تراشه های شکلاتی بدون لبنیات
    (اختیاری)

دستورالعمل ها

  1. برای تهیه پوره سیب زمینی شیرین ، سیب زمینی شیرین را نصف کرده و دو طرف برش داده شده را با روغن مسواک کنید (اختیاری). به یک ورقه پخت لایه بردار اضافه کنید. پخت در دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که لمس کنید. به یک طرف ماهیتابه منتقل کنید و کاغذ перга را از بالا بپیچید تا بخار شود. بگذارید 5 دقیقه بخار شود. سپس پوست و پوست را در یک کاسه مخلوط کنید (یا غذاساز) کنار بگذارید.

  2. دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید و یک تابه 8 × 8 اینچی (یا تابه سایز مشابه) را با کاغذ مخصوص پوست بچینید. کنار بگذارید.

  3. به یک کاسه بزرگ مخلوط ، پوره سیب زمینی شیرین ، شربت افرا ، کره بادام ، عصاره وانیل و روغن آووکادو را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.

  4. پودر کاکائو ، نمک دریایی و بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس آرد جو دوسر را اضافه کرده و هم بزنید تا یک خمیر ضخیم و قابل شستشو حاصل شود (عکس را ببینید).

  5. خمیر را به ظرف مخصوص پخت و پز لبه دار خود منتقل کنید و با استفاده از قاشق یا اسپاتول لاستیکی به لایه یکدست پخش کنید. سپس با پاشنه و شکلات شکلاتی (اختیاری) در صدر قرار دهید.
  6. برای مدت زمان 28-32 دقیقه روی قفسه وسط (در 350 درجه فارنهایت / 176 درجه سانتیگراد) بپزید. لبه های قهوه ای باید کمی خشک به نظر برسد و یک خلال دندان که داخل مرکز قرار می گیرد باید کاملاً تمیز باشد (چند خرده خرد خوب است ، اما نباید خیلی صاف باشد). از فر خارج کنید و بگذارید 30 دقیقه – 1 ساعت در تابه خنک شود.

  7. از قابلمه و برش بلند کنید. از دمای گرم و یا دمای اتاق لذت ببرید. باقیمانده های پوشیده شده را در دمای اتاق تا 3 روز ، در یخچال تا 5-7 روز یا در فریزر تا 1 ماه نگهداری کنید. این نوع قهوه ای ها به خودی خود خوشمزه هستند اما با یک قاشق چایخوری بستنی عاری از لبنیات بالا می روند.

یادداشت

* اطلاعات تغذیه ای یک تخمین تقریبی است که بدون ترکیبات اختیاری محاسبه می شود.
* عکس ها نشان می دهد دسته به 9 قهوه ای قطعه قطعه شده است.
* زمان آماده سازی شامل تهیه پوره سیب زمینی شیرین است.

تغذیه در هر خدمت (1 از 12 قهوه ای)

  • کالری: 204
  • چربی: 11.6 گرم
  • چربی های اشباع شده: 1.3 گرم
  • چربی اشباع نشده 2.78 گرم
  • چربی اشباع شده: 6.7 گرم
  • سدیم: 101mg
  • پتاسیم: 308mg
  • کربوهیدرات: 24.4 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 12.8 گرم
  • پروتئین: 4.4 گرم
  • ویتامین A: 4086IU
  • ویتامین سی: 4.21mg
  • کلسیم: 95.2mg
  • اهن: 1.4mg

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا