توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی خوشمزه به روش قنادی

شیرینی پفکی دارچینی یکی از انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی در ادامه با سایت آموزشی سیراف  همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی خوشمزه به روش قنادی

 
طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی خوشمزه به روش قنادی

شیرینی پفکی دارچینی یکی از انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی در ادامه با سایت آموزشی سیراف  همراه باشید.

مواد لازم شیرینی پفکی دارچینی
کره ۱۲۵ گرم
شگر ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۱ استکان (۹۰ میلی لیتر)
نشاسته ۶۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
فندق خرد شده ۱ فنجان
آرد سفید ۲٫۵ پیمانه
شکر برای تزیین ½ لیوان
دارچین ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی پفکی دارچینی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی پفکی با طعم دارچینی ابتدا کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه با همزن مخلوط می کنیم، سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن مایع را به همراه نشاسته، وانیل، بکینگ پودر و فندق خرد شده به کاسه اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در آخر آرد را روی مواد الک می کنیم و با لیسک مواد را مخلوط می کنیم.

همچنین بخوانید:  اشتهای کاذب چیست؟ مهمترین راهکارهای مقابله با آن کدامند؟

مرحله سوم

توجه داشته باشید که ممکن است تمام آرد مصرف نشود. باید تا زمانی که خمیری نرم و یکدست شکل بگیرد، آرد اضافه کنیم. زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبید، دیگر نیاز نیست آرد اضافه کنیم، چون باعث سنگین شدن خمیر می شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه خمیر کاملا منسجم شد، آنرا به چونه های کوچک به اندازه گردو تبدیل می کنیم. در ادامه فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیرهایی را که چونه گرفتیم درون سینی فر با کمی فاصله می چینیم. حالا سینی فر را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و تا زمانی که شیرینی ها به خوبی تغییر رنگ دهند و طلایی شوند، صبر می کنیم.

مرحله ششم

در همین حین شکر و دارچین را درون یک کاسه با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. در ادامه شیرینی ها را پس از آماده شدن از فر خارج می کنیم، سپس در مخلوط شکر و دارچین می غلطانیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم.

chishi.ir

 

 

همچنین بخوانید:  همه چیز درباره خواص گوجه فرنگی خشک شده

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا