درست کردن استانبولی ماهی بهمراه فلفل سبز شیرین
درست کردن استانبولی ماهی
در زیر نحوه درست کردن استانبولی ماهی را برای شما قرار داده ایم در این استانبولی پلو از سیب زمینی , فلفل سبز شیرین استفاده شده و برای معطر کردن این استانبولی پلو از انواع ادویه های معطر استفاده می گردد.
مواد لازم
برنج ۴ لیوان
ماهی تکه تکه شده ۱ کیلو
لوبیا سبز پخته ۲ تا ۳ لیوان
فلفل سبز شیرین ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر رنده شده ۳ حبه
زردچوبه و دارچین ۱ قاشق مرباخوری
نمک، فلفل، آبلیمو وزعفران به میزان لازم
درست کردن استانبولی ماهی :
برنج را در آب با کمی نمک بخیسانید و آن را آبکش کنید. ( برنج را باید از حد معمول زنده تر برداشت.)
یک تابه حاضر کنید تا ماهی را در آن حاضر کنید. کمی روغن در تابه بریزید و ۱ عدد پیاز در آن ریز کنید. کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و فیله ها را درون تابه بریزید. ماهی های را خوب تفت دهید و ۱ استکان آب اضافه کنید. اجازه دهید تا حدود ۵ دقیقه ماهی بپزد.
پیاز باقی مانده را رنده و آب آن را خالی کنید.سیر رنده شده را با پیاز و ماهی های پخته شده خوب ورز دهید تا به صورت گلوله های کوچک در بیاورید. در تابه روغن بریزید و آنها را سرخ کنید.
تابه دیگری حاضر کنیدو در کمی روغن، فلفل سبز ها را تفت دهید. کمی زردچوبه افزوده و سپس لوبیا سبز را داخل آن بریزید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس ماهی را اضافه کنید و هم بزنید.
در کنار تابه کمی روغن بریزد و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید و در انتها کمی آبلیمو را به دلخواه اضافه کنید.
در مرحله آخر برنج را همراه همه مواد دیگر در قابلمه بریزید و هم بزنید و اجازه دهید تا دم بکشد.
برای: ۴ نفر
حاضر است در : ۵۰ دقیقه
وعده: نهار
دسته بندی دستور آشپزی : پلو و چلو
مواد لازم : برنج, پیاز, سبزیجات, سیب زمینی, سیر, ماهی