توجه : برخی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط شماره موجود در بخش تماس با ما به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود.
آشپزی و تغزیهنان و شیرینی

طرز تهیه کیک نشاسته ای خوشمزه و ساده برای میان وعده

کیک نشاسته ای یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا به عنوان میان وعده تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه با سایت آموزشی سیراف همراه باشید.

طرز تهیه کیک نشاسته ای خوشمزه و ساده برای میان وعده

 

کیک نشاسته ای یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا به عنوان میان وعده تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه با سایت آموزشی سیراف همراه باشید.

مواد لازم کیک نشاسته ای
آرد۲ پیمانه
نشاسته ذرت½ پیمانه
روغن مایع۱ پیمانه
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
آب۱ لیوان
آب لیمو ترش۵ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
وانیل¼ قاشق چایخوری
پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک نشاسته ای

مرحله اول

برای تهیه کیک نشاسته ای خوشمزه ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی با روغن جداکننده کیک به طور کامل پوشش می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و رنگشان کرم شود. در ادامه آب را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

حالا رنده پوست لیمو و آب لیمو ترش را به ترتیب اضافه کرده و هر کدام را ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس یک مرتبه الک می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ترکیب آرد را مجددا درون الک می ریزیم، سپس روی مواد درون کاسه الک می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود. در ادامه دو سوم از مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا باقیمانده مایه کیک را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم، سپس آنرا نیز به قالب اضافه می کنیم. در ادامه قالب را به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد.

مرحله ششم

پس از گذشت ۴۰ دقیقه در فر را باز می کنیم و کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم و در صورت که پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت پس از اینکه کیک خنک شد، آنرا از قالب خارج کرده و برش می زنیم.

chishi.ir

 

علی اکبر

مجله سیراف از سال 96 فعالیت خود را آغاز کرده است،تمام تلاشم انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. 09900995320

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا